Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felfigyeltek az olyan pasikra akik ordíttatják a kocsiban a zenét? Bejön ez nektek?
nekem nincs bajom vele...a párom is szokta hangosan hallgatni ha olyanja van...én is szeretem.
L21
"Suttyók próbálnak ilyesmivel menőzni."
És ezt általában megfejelik azzal, hogy felpörgetik a motort, hogy mindenki rájuk figyeljen.
Láthatod, hogy a normális csajok nem szeretik az ilyen hülye, nagyarcú,, apuci kifizette a kocsit és ezzel vágok fel féle gyökereket. Akiknek pedig ez bejön, azoknak nem sok agyi kapacitása van.
Az is biztos ha rajtam múlva, darabokra szedném szét a jogsidat és takarodhatnál haza busszal, mert az ilyen f.szkalapok okozzák a beleseteket, mert a zenét az bírják ordíttatni, de felelősségteljesen vezeti és betartani a szabályokat már nem.
Hát, akkor én is álszenteskedek, egy, hű, de értelmes válaszoló szerint: nem jön be, zavar, ha valaki így hallgat zenét. Lehet valaki tényleg élvezi, de a többség ezzel akar felvágni.
22/L
Utolsó előtti jó volt, hogy az ilyenek okozzák a balesetet. Pont ez az a hülye mentalitás, hogy beszíva megy el kocsit vezetni. Mert jaaaj de jó móka, meg nee parázz már csak lazulunk, oh de jóó. Lazuljon otthon, konyhakés/klopfoló párbajjal.
És csak indulj ki abból, hogy vajon miért? Akinek bejön annak ugyanúgy nincs önbizalma. Oh nem figyelnek rám a csajok, na akkor felnyomom a zenét, meg a motort. Mert másképp nem megy. Még el is hinném, hogy ezek kemény csávók. De nyári munkán ahol voltam, volt egy idősebb csávó, gyúrt meg minden. Ő bringával járt, volt egy másik az kocsival, de ő is bénának tartotta az ilyeneket. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!