Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Felfigyeltek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Felfigyeltek az olyan pasikra akik ordíttatják a kocsiban a zenét? Bejön ez nektek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 16:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnek be.
2011. dec. 23. 17:54
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

nekem nincs bajom vele...a párom is szokta hangosan hallgatni ha olyanja van...én is szeretem.

L21

2011. dec. 23. 18:02
 23/35 anonim ***** válasza:
Kifejezetten utálom őket -.-"
2011. dec. 23. 18:31
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez a stílus bejönne....Mucsaröcsögén.
2011. dec. 23. 18:36
 25/35 anonim ***** válasza:
Kérdező én gondoltam arra, hogy aha hogyne csak duma. De tényleg nem, mikor élőben is tapasztaltam szerencsére több alkalommal is. 1 csaj konkrétan "undorodott" tőlük. Valakinek csak be jön, de valószínűleg az se pusztán a zene miatt van.
2011. dec. 23. 18:50
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem igazán, de múltkor jót röhögtem azon, hogy egy trabiból recsegett ki a MIZU, az az értelmes mondanivalóktól hemzsegő szám, és benn legalább 2 pasi bólogatott rá... Felejthetetlen...
2011. dec. 23. 18:50
 27/35 anonim ***** válasza:
74%

"Suttyók próbálnak ilyesmivel menőzni."

És ezt általában megfejelik azzal, hogy felpörgetik a motort, hogy mindenki rájuk figyeljen.

Láthatod, hogy a normális csajok nem szeretik az ilyen hülye, nagyarcú,, apuci kifizette a kocsit és ezzel vágok fel féle gyökereket. Akiknek pedig ez bejön, azoknak nem sok agyi kapacitása van.

Az is biztos ha rajtam múlva, darabokra szedném szét a jogsidat és takarodhatnál haza busszal, mert az ilyen f.szkalapok okozzák a beleseteket, mert a zenét az bírják ordíttatni, de felelősségteljesen vezeti és betartani a szabályokat már nem.

2011. dec. 23. 20:31
 28/35 anonim ***** válasza:

Hát, akkor én is álszenteskedek, egy, hű, de értelmes válaszoló szerint: nem jön be, zavar, ha valaki így hallgat zenét. Lehet valaki tényleg élvezi, de a többség ezzel akar felvágni.

22/L

2011. dec. 23. 21:35
 29/35 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti jó volt, hogy az ilyenek okozzák a balesetet. Pont ez az a hülye mentalitás, hogy beszíva megy el kocsit vezetni. Mert jaaaj de jó móka, meg nee parázz már csak lazulunk, oh de jóó. Lazuljon otthon, konyhakés/klopfoló párbajjal.

És csak indulj ki abból, hogy vajon miért? Akinek bejön annak ugyanúgy nincs önbizalma. Oh nem figyelnek rám a csajok, na akkor felnyomom a zenét, meg a motort. Mert másképp nem megy. Még el is hinném, hogy ezek kemény csávók. De nyári munkán ahol voltam, volt egy idősebb csávó, gyúrt meg minden. Ő bringával járt, volt egy másik az kocsival, de ő is bénának tartotta az ilyeneket. stb.

2011. dec. 24. 10:25
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ha jó a kocsi és tetszik a zene
2011. dec. 25. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!