Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A lányok titeket mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A lányok titeket mivel vehetnének le a lábatokról? Illetve mi az amitől felfigyeltek egy lányra?

Figyelt kérdés
Például ha a suliban elsétál a folyosón egy lány, illetve hasonló szitukban...
2009. ápr. 28. 20:15
1 2 3
 1/24 Thurston ***** válasza:
35%
Legyen meztelen.
2009. ápr. 28. 20:23
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

öltözködésre nagyon fel lehet figyelni, illetve ha beszélgetésre kerül a sor, akkor legyen talpraesett, legyen humorja.

egyébként ha elmegy mellettem, akkor egy jó parfüm is nyerő tud lenni, de az is csak mértékkel!

2009. ápr. 28. 20:24
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Reális dolgokra gondolt... Nem arra, hogy hogyan érheti azt el, hogy abszolút k*****k nézzék...
2009. ápr. 28. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
80%
1.válaszolónak szólt
2009. ápr. 28. 20:26
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát speciel én az olyan lányokat meg se nézem akik alapból nem tetszenek nekem. De ne ebből induljunk ki ez én vagyok. Ha felveszel 1 csini ruhát kis smink(mértékkel) + még sokat mosolyogsz mellé nyert ügyed van.
2009. ápr. 28. 20:29
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Suliba egyszer miniszoknyába voltam, és az aulába a suli "legmenőbb" srácai voltak, és úgy adódott a helyzet, hogy jöttünk le a lépcsőn, és ők végig azt figyelték lenn, próbáltam nem közöttük, hanem mögöttük elmenni, de mindegy volt, mert megnéztek. Én ha minit veszek fel, nem azért, hogy megnézzenek, hanem azért mert szeretem hordani. Sokak szerint ezért k***a vagyok. Mondjuk nem érdekel a véleményük, a lányok ilyenkor csak irigységből beszélnek. Ezzel felhívhatod magadra a figyelmet, csak nem biztos hogy komolyan is fognak venni. 17/L
2009. ápr. 28. 20:34
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Ja meg pluszba annyi, hogy le is ocsmányoztak a 12-es csajok, mert tetszettem az osztálytársuknak, aki a suli 2. legjobb pasija...(bár mondjuk ez rohadtul nem izgat)
2009. ápr. 28. 20:36
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
20:29 es vagyok ... a miniszoknya szerintem is tök menő jól tud kinézni:) ( na de nem azon akinek az összes hája kilóg belőle) (20/F)
2009. ápr. 28. 20:37
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

2 dolog:

1- Ha a szemébe nézek ne a végtelen ürességgel nézzek farkasszemet

2 - Legyen önálló gondolata, stílusa, egyénisége

Ez a 2 jó kiindulópont, innentől valószínűleg többet tennék a dolog érdekében. És mint láttátok egy szót sem szóltam a kinézetről, mert nem számít.

2009. ápr. 28. 20:40
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
Igaza van az előttem szólónak.Bár én lány vagyok, de nekem a szemek a gyengéim :)
2009. ápr. 28. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!