Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A lányok titeket mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A lányok titeket mivel vehetnének le a lábatokról? Illetve mi az amitől felfigyeltek egy lányra?

Figyelt kérdés
Például ha a suliban elsétál a folyosón egy lány, illetve hasonló szitukban...
2009. ápr. 28. 20:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
tényleg az öltözködés és a kinézet fontos.ja és szemez vele egy kicsit.például én is tudom ajánlani a parfümöt az a legjobb szerintem.A fiúkat az orruknál fogva lehet vezetni:-)
2009. ápr. 28. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

21. században élünk szóval csak a külső számít.

Hiába próbáljátok megmagyarázni rondával nemállsz ugyse szóba. Akkor honnan tudod meg milyen a belsője? Vagy ide csak 40 évesek járnak?

2009. ápr. 28. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
Suliba nem szokas minit huzni...
2009. ápr. 29. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért drágaságom, mert te nem hordasz, ne zavarjon ha más felveszi. Erről beszéltem. IRIGYSÉG! pl. én se szólom le azokat, akik alternatívok, és nyáron is ott van a sál/kendő a nyakukba.
2009. ápr. 29. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Én leszólom, mert szerintem igénytelen.
2009. máj. 1. 00:23
 16/24 anonim ***** válasza:
igaz az hogy a lányoknak kizárolag csak a külső szémitt
2009. máj. 1. 07:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Miért is igényelen? Erre adj választ. Akinek csülkös lábai vannak, meg rezgő hájai ne is vegyen fel. De akinek jól áll, miért ne? Sz*r ügy, hogy te nem tudod felvenni...
2009. máj. 1. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért is igényelen? Erre adj választ. Akinek csülkös lábai vannak, meg rezgő hájai ne is vegyen fel. De akinek jól áll, miért ne? Sz*r ügy, hogy te nem tudod felvenni...

Na, hol is kezdjem bogaram. Először is, konkrétan leírhattad volna, miről is beszélünk. Most, ha a sál/kendő dologról van szó, szerintem az azért igénytelen, mert láttam már olyat, hogy nyáron 128 fokos melegben is feldobja ezeket, utána meg csodálkozik a csajszim ha beizzad, és büdös (most ugye utcai öltözködésről beszélünk - nem strandon, stb.). Különös kedvencem az, mikor cipőként ilyen szűk, alig szellőző tornacsukát, vagy emós cipő, vagy, hogy "hívjákot" vesz fel, és csodálkozik, mikor a szomszéd ráhívja az ANTSZ-t, ha esetleg leveszi a cipőt. Egyébként lehet férfi vagyok, és nem értem, de a sál/kendőhöz, hogy jön a láb? :D

2009. máj. 1. 13:51
 19/24 anonim ***** válasza:

pl. én se szólom le azokat, akik alternatívok, és nyáron is ott van a sál/kendő a nyakukba.

OLVASD CSAK EL!!! EZ EGY PÉLDA VOLT!!!

Ha nem teccik a miniszoknya, akkor ne nézz meg olyan lányokat. Egyszerű, nem? -.-'

2009. máj. 1. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
na jólvan, én is hülye vagyok... félreolvastam... basszus... sorry... :$ te nem a szoknyára mondtad, h igénytelen... jólvan, össze vagyok keveredve... még 1x bocsi
2009. máj. 1. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!