Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lányok titeket mivel vehetnének le a lábatokról? Illetve mi az amitől felfigyeltek egy lányra?
21. században élünk szóval csak a külső számít.
Hiába próbáljátok megmagyarázni rondával nemállsz ugyse szóba. Akkor honnan tudod meg milyen a belsője? Vagy ide csak 40 évesek járnak?
Miért is igényelen? Erre adj választ. Akinek csülkös lábai vannak, meg rezgő hájai ne is vegyen fel. De akinek jól áll, miért ne? Sz*r ügy, hogy te nem tudod felvenni...
Na, hol is kezdjem bogaram. Először is, konkrétan leírhattad volna, miről is beszélünk. Most, ha a sál/kendő dologról van szó, szerintem az azért igénytelen, mert láttam már olyat, hogy nyáron 128 fokos melegben is feldobja ezeket, utána meg csodálkozik a csajszim ha beizzad, és büdös (most ugye utcai öltözködésről beszélünk - nem strandon, stb.). Különös kedvencem az, mikor cipőként ilyen szűk, alig szellőző tornacsukát, vagy emós cipő, vagy, hogy "hívjákot" vesz fel, és csodálkozik, mikor a szomszéd ráhívja az ANTSZ-t, ha esetleg leveszi a cipőt. Egyébként lehet férfi vagyok, és nem értem, de a sál/kendőhöz, hogy jön a láb? :D
pl. én se szólom le azokat, akik alternatívok, és nyáron is ott van a sál/kendő a nyakukba.
OLVASD CSAK EL!!! EZ EGY PÉLDA VOLT!!!
Ha nem teccik a miniszoknya, akkor ne nézz meg olyan lányokat. Egyszerű, nem? -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!