Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ennyire görcsös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire görcsös?

Figyelt kérdés

Ha találkozok egy csajjal, mindig azon vagyok, hogy a lehető legaktívabb legyek, és a nagy akarásnak mindig nyögés a vége. Szerintem unalmas vagyok, nem tudok egy jót beszélgetni.

Most is lenne egy csaj, akivel már alig beszélek, mer ha látom, hogy online inkább le is lépek, mert ha rámír, és unalmas vagyok, az gáz...

2011. dec. 22. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgysem fog rádírni, a lányok soha semmilyen körülmények között nem írnak rá egy pasira. Aki meg igen, az nem is lány, az egy robot. Szvsz neked kell ráírnod és keményen ócsárolni kell a csajt, csak a mocskolódós dolgokból értenek.
2011. dec. 22. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezen a téren szerintem kifejezetten jó az, ha valaminek nyögés a vége ;)
2011. dec. 22. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
hülyeség, hogy nem ír rá egy csaj egy pasira.
2011. dec. 22. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
vegyél be egy görcsoldó gyógyszert, patikákban kapható 1500ért. ez kimondottan olyan szer amire még rá is ihatsz egy konyakot és akkor biztos vagyok benne hogy még a lányról a bugyit is lebeszéled
2011. dec. 22. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Rám még sosem írt rám csaj, pedig igencsak jó pasi vagyok kinézetre.
2011. dec. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!