Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk borotválkozásához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk borotválkozásához valami kikotéseitek vannak?

Figyelt kérdés

Pl hol ne legyen szor, hol jo ha van.

Arcomat szeretem teljesen leborotválni, semmi szorzet csak rovid max pár centis haj.

Hónaljamat nem borotválom, szerintem túl lányos/selyemfiús.

Odalent kisollóval, hogy ne szúrjon, de túl sok szor se legyen.

Lábammal semmit se csinálok, ne epilálom, mghagyok mindent úgy ahogy van.

Mi a véleményetek?

2011. dec. 22. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is igy csinálom,csak nekem a mellkasomon is van szőrzet,és a hajam is hosszabra hagyom.

19F

2011. dec. 22. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Arcon minimum borosta legyen, plusz szakáll, az a király :)

Hónalj mindegy, csak finom férfias illatot árasszon.

Intim szőrzetet egyáltalán nem, vagy csak rövidre vágni, ha akarja, csupaszon undorító.

Lábat meg nem is értem, még jó, hogy nem epilálod, basszus :)

23/N

2011. dec. 22. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szőrtelenítek a lábamon és a hónaljamon, meg a nunimat is, de van, hogy csak fazonra nyírom.

Egy fiúnál undorítónak tartom a szűrtelenített mellkast és lábakat. Legyen rajta szőr!

Hónalj legyen rövidre nyírt vagy borotvált, és tiszta illatú.

Intim szőrzet legyen rövidebbre nyírt vagy természetes, de semmiképpen nem csupaszra borotvált, azt nem csípem.

A haja középhosszú, hogy még bele tudjak markolni kényelmesen és lehessen fésülni, alakítani. De ne legyen hosszú és nagyon tüsi sem.

Arcszőrzet: lehet borostás, vagy borotvált, de olyan legyen, ami illik hozzá. Ha meg nem jóképű, akkor mindegy, mert úgysem tetszik, akármilyen az arcszőrzete. Ha jóképű, akkor még szakállas vagy bajuszos is lehet, attól még tetszeni fog :)

2011. dec. 22. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Borotválod az arcodat? B.zi vagy?
2011. dec. 22. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!