Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A húgom mit akarhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom mit akarhat egy egyszerű munkástól?

Figyelt kérdés

A húgom egy művelt, intelligens, csinos lány sokan udvarolnak neki.

Viszont ő egy egyszerű gyári munkás sráccal randizgat, aki elég surmónak néz ki.

Szerintem még érettségije sincs.

Mit láthat a húgom egy ilyen proliban?

2011. dec. 18. 20:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

bocs, de a jogász szak nem büfészak, nagyon is kemény, és jól lehet keresni vele, csak túlképzés van

az intelligencia fogalma a tanulási és az ismeretek alkalmazási képességét jelenti

hétköznapi értelemben meg mást is

nem szeretnék vitatkozni, mindenki úgy választ párt, ahogy akar

a mérnökök közt rengeteg a szakbarbár, és az sem mindegy, milyen mérnök (agrár, kertész, villamos, gépész, építész, ezek közt hatalmas különbségek vannak)

fogalmazhatnék úgy is, hogy a megfelelő végzettség számomra szükséges, de nem elégséges feltétele a párkapcsolatnak :) és akkor senkit nem sértettem meg

emellett még rengeteg fontos kritérium van persze

de mint írtam, én is ismerek értelmiségi lányokat, akik prolikkal jöttek össze és jól elvannak

2011. dec. 18. 21:35
 32/41 anonim ***** válasza:

Én értem, miről beszél ez a 26/L. Én sajnos nem tanultam jól általánosban, ezért kellett szakmát tanulnom, ma már látom, hogy emiatt nem olyanok a lehetőségeim, mint egy diplomásnak és nem is vagyok annyira művelt, értelmes, intelligens. És érzem a lányoknál is, hogy nem felelek meg nekik agyban. Ha újra kezdhetném, akkor máshogy csinálnám, szorgalmasabban tanulnék, hogy továbbtanulhassak. Igazuk van, én sem állnék szóba egy bunkóval, pedig a szakmások közt rengeteg a paraszt, primitív arc. Sajnos.

21 év/F

2011. dec. 18. 22:02
 33/41 anonim ***** válasza:
79%

"De akkor is azt mondom, hogy az a srác és a húgom két külön kaszt, nem vannak egyenlő szinten."

Mi az, hogy kaszt? Ki a k.rva anyádnak képzeled te magad? Csak mert az eddigi szánalmas életed során mindent a s.gged alá toltak, azt hiszed, hogy különb vagy a másiknál, mert csak egy egyszerű melós. Ha ennyire lenézed őket, akkor hívjál egy jogászt, mérnököt vagy orvost, ha tönkre megy a hűtőszekrényed, vagy az autód. Akkor bezzeg jók igaz? Hülye gyökér vagy te b.zmeg!

2011. dec. 18. 23:49
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

khm... 26 éves lány: olvasd el csak szépen hogy ír, hogy fogalmaz a 21 éves "életét elcseszett, nem tanult" ifjú...

Én azért 21 éves szeretném kifejezni a tiszteletem...

Üdv: egy kétdiplomás, aki k*rvára lesz*rja, h. van-e diplomád...

2011. dec. 19. 00:01
 35/41 anonim ***** válasza:

jah, és számolj utána: 2év érettségi (estin)...

23 évesen bőven-bőven nem késtél le semmiről...

30éves korodig akár menő orvos is lehetnél...

ne szalaszd el ezt a 10-15 évet, még bőven fiatal vagy..

2011. dec. 19. 00:03
 36/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam végig a kommenteket,szóval bocs ha leírták előttem.Lehet,h ti gazdagok vagytok,van pénzetek,műveltek vagytok,és éppen ezért unja a saját osztályába tartozó pasikat,akik azt hiszik,h a pénz a minden.Lehet,h ezért választott egy egyszerű munkást.Ne becsüld le azért azt a munkást se,lehet,h nem volt arra pénzük,h iskolába járassák,de attól még lehet művelt,olvashat sokat.Nem ismered,nem alkoss képet így róla.
2011. dec. 19. 08:29
 37/41 anonim ***** válasza:

Megáll az eszem,hogy egyesek milyen hülye kérdéseket tudnak feltenni.

Az intelligencia nem attól függ,hogy hány évig jártál iskolába,meg milyen tuti egyetemet végeztél a szüleid pénzén. Nálam sosem volt elvárás,hogy x diplomája meg "mittudjamén" mije legyen a szülei pénzéből. Az a fontos,hogy mit teremtett ő maga. Van munkahelye(manapság ritkaság). Nem neked kell,hogy megfeleljen,hanem a húgodnak. Egyáltalán azt se értem,mi közöd van a testvéred párkapcsolatához. Hagyd őket békén,hogy legyen időd gondolkodni a nevetséges kasztrendszereden.

2011. dec. 19. 08:49
 38/41 anonim ***** válasza:
45%

én csak annyit írnák,hogy ha nem lennének ilyen fizikai munkások akkor nem lenne kinek eltartani a diplomások seg............gét.......

mert a termelőerő a fizikai munka....állami dolgozók ill a diplomások nagy része csak viszi a pénzt...okos ürgék...

2011. dec. 19. 09:03
 39/41 anonim ***** válasza:
40%
Amilyen elcseszett világban élünk, az is megeshet, hogy az úri iskoláiddal és a diplomáddal te kerülsz az utcára és hosszú ideig nem találsz új munkát, míg az általad megvetett és lenézett melósnak lesz állása. Akkor hogy fog esni, hogy ő fogja azt a pofádba vágni, hogy "mi van te lusta munkanélküli f.szkalap?" Bár szerintem sokkal emberségesebb és intelligensebb, mint te.
2011. dec. 19. 09:09
 40/41 anonim ***** válasza:
40%
Itt végre kijött a foga fehérje a diplomásoknak, hogy mennyire lenézik a kétkezi munkásokat. Szánalom amilyen emberek vannak. Azt kívánom az ide írkáló nagyképű diplomásoknak, hogy veszítse el a munkáját és éljen segélyből évekig.
2011. dec. 19. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!