Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A húgom mit akarhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom mit akarhat egy egyszerű munkástól?

Figyelt kérdés

A húgom egy művelt, intelligens, csinos lány sokan udvarolnak neki.

Viszont ő egy egyszerű gyári munkás sráccal randizgat, aki elég surmónak néz ki.

Szerintem még érettségije sincs.

Mit láthat a húgom egy ilyen proliban?

2011. dec. 18. 20:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%

Pénz miatt valszeg nem lehet,úgyhogy biztos nagy a farka:)

Nem tudom,a nők szerintem saját magukat sem értik ilyen szempontból.

30/F

2011. dec. 18. 20:22
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyképű.

De akkor is azt mondom, hogy az a srác és a húgom két külön kaszt, nem vannak egyenlő szinten.

2011. dec. 18. 20:23
 13/41 anonim válasza:
100%

Undorító, hogy ezt a kérdést feltetted.

Úgy tűnik, szerinted is senki az, akinek nincs diplomája. Még szerencse, hogy a húgodnak több esze van, mint neked.

Gondolkodj már el, a kétkezi munkás emberrel mi bajod van? Ki fogja neked felépíteni a házat, meg megtermelni az ennivalót, levágni az állatokat, hogy ehesd a húst?

Szerintem mielőtt leülsz a húgoddal, és megsérted, inkább gondolkozzál el!!!

2011. dec. 18. 20:24
 14/41 valaki a tömegből ***** válasza:
100%

szamóca.

A pénz igazából azért vonzó mert dominanciát sugall, apénzköltés hatalom. NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, a nők valamiféle dominanciát keresnek a párjukban. Azt a személyt aki eltartja őket és a gyerekeit. Lehet hogy ez más formában is működik, pl egy gyári munkás dolgozik ráadásul ez egy nagyon férfias munka. Így is kialakulhat egyfajta dominancia, a nő férfiról alkotott képében.

2011. dec. 18. 20:27
 15/41 szamóca.. ***** válasza:
100%

ezt tudom, és többször leírtam már itt én is. mindazonáltal nem a bmw a lényeg, ha csak nem forgatjuk ki annyira az egész történetet, hogy a bmwt státusszimbólumnak állítjuk be, ami a férfi dominanciájára és ezáltal sikeres génállományára utal. de ez azért már nagyon nyakatekert, és alapvetően nem helytálló, hiszen ebben az értelemben a nő egyrészt az utódok eltartását figyeli anyagi szempontból (ami nem egyenlő a milliomossággal), és a férfi sikerességét méri fel ez alapján...ergo nem a faszi kocsija kell, hanem a jó gének, és ha apuci tartja el a kisfiút az már csak látszatra sikeres (bár tény hogy ezt ösztönszerűen nem igazán lehet felmérni).

Ezzel ki is mondhatjuk akár hogy fuj csúnya pénzéhes nők, viszont hozzá kell tennünk, hogy ez nem a mi hibánk, hanem az evolúció hozta így :)

...és mielőtt jönne a mocskolódás hogy mert feminista vagyok, ugyanez igaz a férfinél a nagy mellre, a szépségre, a jó testalkatra...

2011. dec. 18. 20:33
 16/41 anonim ***** válasza:
81%
Tesóm egyetemet végzett, a barátja meg szakmunkást. Már 3 éves együtt vannak. Nem az aiskola teszi az embert. Amúgy meg minden 2. fősulit végzett lány ismerősömnek, csak középiskolát végzett pasija van.
2011. dec. 18. 20:33
 17/41 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy meg a legtöbb "művelt" gyerek baxik be úgy hogy a saját hányásba alszik el,drogozik, lelövik a tanárt..stb Tisztelet a kivételnek!
2011. dec. 18. 20:40
 18/41 valaki a tömegből ***** válasza:

szamóca..

Igen, azt hiszem értem mire szeretnél kilyukadni. Az én kommentem igaz csak a nőkre vonatkozott, de a férfiak sem mások, mindanyian ugyanonnan jöttünk, evolúcíós fejlődés során alakult ki az emberi faj, tehát magunkban hordozzuk az állatias ösztönöket. Mégha ezt nem is ismerjük be. Az úgynevezett érzelmek mögött ösztönök vannak amit alapjában véve nem lehet befolyásolni. Van egy híres elmélet miszerint a világon három dolog befolyásolja az emberiséget a vagyon a hatalom és az erőszak.

2011. dec. 18. 20:48
 19/41 anonim ***** válasza:
58%
hát amikor először elolvastam ezt a kérdést, annyi mindent akartam a fejedhez vágni kedves kérdező, de úgy látszik ezt az előttem szólók már megtették...
2011. dec. 18. 20:52
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Két külön kaszt? Hol élsz te a 19.sz-ban? Már minden ember egyenlő. Szerencsére.
2011. dec. 18. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!