Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy srác a suliban de nagyon nem egyszerű a szitu:/. Hagyjam az egészet? ötlet? 16/L
Figyelt kérdés
kiskorom óta ismerem ezt a srácot, és régen nagyon jóban voltunk mármint barátilag. de aztán suli meg minden és nem nagyon voltunk már barátok. mostanában többet lógok velük az ő társaságukkal és sok ideig tetszett az ő legjobb haverja. végül elmondtam neki de semmi nem lett e dologból. nemkicsit voltam rosszkedvű emiatt de most már azt hiszem túl vagyok a dolgon teljesen.
közben rájöttem, hogy már rég óta bejön nekem ez a srác. nagyon rég óta csak magamnak se nagyon mertem bevallani meg ilyesmi mert h régi barát meg minden. elképzelhető, hogy bejövök neki...de nem tudom igazából. esélytelen hogy bármi is legyen? és ha mégsem akkor mit csináljak?
2011. máj. 3. 22:09
1/1 anonim válasza:
Van vagy esélyed, vagy nincs. Ne félj a kudarctól. Ha be sem próbálkozol nála, akkor az olyan, mintha bepróbálkoztál volna és elutasít. Szóval mindenképp megéri lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!