Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A húgom mit akarhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom mit akarhat egy egyszerű munkástól?

Figyelt kérdés

A húgom egy művelt, intelligens, csinos lány sokan udvarolnak neki.

Viszont ő egy egyszerű gyári munkás sráccal randizgat, aki elég surmónak néz ki.

Szerintem még érettségije sincs.

Mit láthat a húgom egy ilyen proliban?

2011. dec. 18. 20:15
1 2 3 4 5
 21/41 szamóca.. ***** válasza:

igen értem, és nem tiltakozom ellene. csak msotmár mások is megérthetnék:) az említett mondásban én nem hiszek, de lehet csak fiatal vagyok és idealista..

viszont ha az evolúciós elméletet nézzük, akkor valójában a pénz csak egy indikátor, ami mutatja a sikerességet, de nem feltétlen szükséges. ha tudja mással "bizonyítani" a pasi, hogy ő sikeres, akkor nincs szükség a temérdek pénzre ( persze a fogyasztói társadalom miatt a minimálisra igen ).

úgyhogy ha nagyon tudományosan szemléljük, ez lehet a válasz a kérdésre: a srác valami másban nagyon jó, mással igazolja magát, ezért szereti a kishúg.

2011. dec. 18. 20:53
 22/41 anonim ***** válasza:
78%

Én egy 40 éves "kétkezi munkás" vagyok . Össze "kétkezeztem" egy 40 milliós házat . Jelenleg is van melóm . Feleségem két dimplomás intelligens nő . Három éve nincs munkája . Mivel ő is 40 éves nem is kapkodnak érte a munkaadók .

Csak ennyit a kétkezi emberkékről...

2011. dec. 18. 20:55
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

Hosszú távon elég furcsa kapcsolat lesz az övék, de az ő dolguk, nem mindenki az intelligenciára hajt, és lehet, hogy egy gyári munkás többet költ a nőjére, mint egy jól kereső vállalkozó, csak mert olyan beállítottságú, szeret adni.

Amúgy én sem értem, miért vannak együtt bizonyos értelmesnek mondott nők primitív férfiakkal. Ismerek jogász lányokat, akik közül az egyik egy buszsofőrrel, a másik meg egy teherautó sofőrrel van együtt, a harmadik meg egy pékkel, sőt össze is házasodtak mindannyian, gyerekeik születtek. Egyszerűen azért, mert a családi hátterük olyan, hogy nem gáz, ha butább a férfi, vagy lusta volt tanulni. Az ilyen lányoknak a szülei örülnek, hogy a lányaik nem pasiznak, buliznak, k.rválkodnak, 16-17 évesen összejöttek a barátjukkal, nem pasiztak később sem, életük végig együtt maradnak velük, sose volt más barátjuk, nem is vágynak rá, csak egyszerű, hétköznapi életet akarnak maguknak, stabil állást, semmi extrém, semmi változatosság. Otthon is ezt látták, hogy az apjuk fizikai munkás, nem követelmény a képzett, tanult, intelligens férfi a családban.

Otthon, amikor bezárják maguk mögött az ajtót, akkor úgysem a diploma számít, hanem más dolgok. Társaságba nem nagyon járnak, mert nincs olyan társaság, ahova mindketten beilleszkednének. Nekik a családjuk a közösség, vidéken amúgy sem élnek nagy életet az emberek, csak munka, gyereknevelés, háztartás, nyáron két hét Horvátország, lakáshitel, autó részletfizetés. Nekik ennyi az élet, ezt egy gyári munkással is meg lehet élni.

Amúgy engem sem elégítene ki egy műveletlen férfi.

26/L

2011. dec. 18. 20:59
 24/41 szamóca.. ***** válasza:
100%
na. az intelligens meg a tanult, az nem ugyanaz.
2011. dec. 18. 21:01
 25/41 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 26 éves lány. Te vagy anők legnagyobb szégyene aki valaha ide tolta az ábrázatát. Honnan a fenéből veszed ezt a műveletlen dolgot? A diplomások 80%-a nagyon rosszul és helytelenül ír, nem ért semmihez. Lehet egy szakmunkás nem diplomás, de lehet ezerszer több mindent tud meg több mindenhez ért mint egy diplomás. Pl a Legyen ön is milliomosban is egy általad lesajnált tanulatlan postán 20 milliót cipelt haza. Vannak olyan munkások, akik több lexikont elolvastak mint egy komplett évfolyam az egyetemen. Ezt nem tudhatod, hogy unintelligens ember a vagy sem.
2011. dec. 18. 21:12
 26/41 anonim ***** válasza:

1. a lexikonolvasás nem éppen egy emelkedett szellemi tevékenység, én is lapozgatom a lexikonokat, ezért tudom, hogy nem az adja az intelligenciát, sem a műveltséget

2. a milliomos postás sajnos nagyon rossz példa, ő arra a műsorra évekig készült, ilyen típusú kérdéseket biflázott, operában életében nem járt (mondjuk azt én sem szeretem), csak az operákat átnézte szépen egy operakönyvből...

3. én azt tartom intelligensnek, aki egész életében tanult és azt a szellemi munkája során használja is: jogász, orvos stb.

ők sem mind intelligensek, de azért nagyobb az esély, hogy köztük értelmes embert találsz, mint a gyárban a szalag mellett

lehet ez ellen tiltakozni, de sajnos már több ezer éve fel van osztva a társadalom írástudókra és alattvalókra

az írástudás itt nem a helyesírást jelenti, hanem annál sokkal többet

azt pedig külön hangsúlyozom, hogy a párválasztásnál nem az intelligencia és a műveltség a döntő, ezt korábban is leírtam már

amikor becsukják maguk mögött a lakásuk ajtaját, akkor már csak férj és feleség, egymásnak kell megfelelniük

én tudom magamról, hogy nem elégítene ki egy műveletlen, iskolát korán befejező, nem szellemi foglalkozású férfi, nem kell mindenkinek így vélekednie, ez én vagyok, így keresek párt, de nyilván sok más szempont is van

olyan primitív, állatias dolgok is vonzanak, mint a kisportolt test és jóképűség, persze csak ha kellően értelmes a férfi

2011. dec. 18. 21:23
 27/41 szamóca.. ***** válasza:
59%

akkor te sem vagy tisztában az intelligencia fogalmával.

amiről te beszélsz, azt hívhatjuk műveltségnek. De az intelligencia alapvetően a világról való ismeretet, és főleg azok alkalmazásának képességét jelenti. Nem foglalja magába hogy mennyi ideig járt iskolába, vagy mit tanult. Általában összefügg, de nem feltételezi egymást.

2011. dec. 18. 21:29
 28/41 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy baj lenne, ha a párválasztásnál a diploma döntene el bármit is. Akkor csak az általad Istenített orvosok és jogászok(pl jogászokból tengert lehet rekeszteni annyi van már belőlük, büfészakká vált), mérnökök tudnának csak házasodni. Akkor elég nagy baj lenne.
2011. dec. 18. 21:29
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Azt honnan veszed, hogy a diplomások 80%-a nem tud helyesen írni? Én ezt pont a szakmunkásoknál tapasztaltam.

Nem hiszem, hogy a diplomások semmihez nem értenének. Én diplomás vagyok és három idegen nyelven beszélek, kettőt ezek közül folyékonyan, a harmadikat tárgyalási szinten, középfok felett. És a diplomám sem büfé szakos.

Nem mindenkit elégít ki egy proli férfi, ez van. Én szeretem, ha egy férfi kihozza a testéből és az agyából is a maximumot, nem áll meg a szocializációja 17-18 éves korában. És addig sem egy közepes vagy gyengébb képességűeknek fenntartott szakmunkás suliba jár, hanem egy jó gimibe, majd egy jó egyetemre megy egy olyan szakra, ami érdekli és még hasznos is (a büfé-szociológia-könyvtár-művelődésszervező szak nem ilyen szerintem), mert igénye van a tudásra, szeretne az eszéből élni.

2011. dec. 18. 21:30
 30/41 szamóca.. ***** válasza:

pf.

na, ennyit erről.:D

2011. dec. 18. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!