Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alkoholista a 30-as férfiak 90 százaléka?
Tegnap voltam egy buliban, ráadásul viszonylag elit társaságban és a férfiak fele olyan részeg volt, hogy nem tudott normálisan beszélni. Nekem bejönnek a 30-as pasik, de akivel együtt voltam, meg akik próbálkoztak, mind alkoholisták voltak, különböző mértékben. És ez mostmár egyre inkább így lesz, minél rosszabb a helyzet gazdaságilag. Ti ismertek olyat, aki egyedülálló, sármos, és nincsenek alkohol problémái?
23/L
Megjegyezném, hogy külföldön még sokkal többet isznak a fiatalok és idősebbek, én Angliát ismerem, ott az a buli, hogy a lányok felöltöznek miniruhába és időjárástól függetlenül lenge öltözetben eltipegnek a kocsmába és a sárga földig isszák magukat. Aztán a nyílt utcán visonganak és hánynak. Nem magyar jelenség ez.
Az idősebbek is sokszor minden étkezéshez iszogatnak, nem rúgnak be nagyon, csak állandóan van bennük alkohol. Ez is függőség, alkoholizmus.
Az alkohol egy nagyon csúnya drog, csak Európában sikk az ivás, spicc, részegség, mert attól jó fej valaki, ha az alkoholtól összeakad a nyelve és butaságokat beszél.
És nem csak a szegények isznak, hanem minden társadalmi csoport.
Hú, b@szbki utolsó...
Hát nem lennék a helyedben. Sz@r lehet úgy tölteni minden napot. Rájöttél már mitől lehet ez pontosan? Tudsz valami tanácsot, okosságot mondani, hogy elkerüljük ezt?
(23F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!