Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alkoholista a 30-as férfiak 90 százaléka?
Tegnap voltam egy buliban, ráadásul viszonylag elit társaságban és a férfiak fele olyan részeg volt, hogy nem tudott normálisan beszélni. Nekem bejönnek a 30-as pasik, de akivel együtt voltam, meg akik próbálkoztak, mind alkoholisták voltak, különböző mértékben. És ez mostmár egyre inkább így lesz, minél rosszabb a helyzet gazdaságilag. Ti ismertek olyat, aki egyedülálló, sármos, és nincsenek alkohol problémái?
23/L
Lehetne több eszed ennyi idősen. Most elmentél egy társaságba, ahol nyilván a hangulat miatt berúgtak és ebből az következik, hogy minden 30-as férfi alkesz?
Itt vagyok én. Igaz még messze vagyok a harminctól, de egyáltalán nem szoktam alkoholt inni, vagy csak nagyon ritkán, de mértékkel.
Sajnos a férfiak többsége tényleg iszik, vagy ami nálam még kizáró ok, dohányzik. Vagy csak simán igénytelen, ápolatlan, kövér, büdös a szája, teste. Nem tudom miért, de már huszonévesen is elhagyják magukat.
A nők sem sokkal jobbak, ahogy látom... Sajnos amíg az ilyen férfiaknak is jut nő, mert elfogadják őket ezekkel a hibákkal, addig nem is fognak megváltozni. Se a nők, se a férfiak.
Nem csak a 30-as férfiak az alkoholisták, hanem a tinédzser lányok és fiúk is ugyanolyan arányban. Például az előző osztályomban a fiúk és a lányok hétfőnként egymásnak magyarázták, hogy hogyan fetrengtek a saját hányásukban a hétvégén. Még azok is, akikről nem is gondoltam volna.
De hát ez az ő bajuk. Én nem szoktam ilyen szereket inni.
Én meg azon vagyok, hogy külföldre menjek. Itt előbb-utóbb már nyugdíjat sem fognak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!