Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez őrült?
Randiztam tegnap egy fiúval.
és csak azért nem jött össze velem, és tök bunkóón megmondta a randi végén, ho tök gáz vok mert:
1:evés közbe miközbe beszéltem véletlenül ráköptem egy húsdarabot az arcára.
2:miközbenevettünk egy jót, véletlenül hát. elég nagyokat pukiztam. de nemtudtam, hogy zavarja. mondjukviszagondolva elég sokat pukiztam és hangosan...
nemértem mért kell ilyeneket mondanod rám, hogy disznó mikor nemis ismersz, azért ne sértegessél már hallod.
Am. nem vagyok fake tényleg ez történt.csak olyan jol éreztem magam hogy nem gondoltam bele hogy gáz.
Meg én nem tartottam büdösnek..sőőt...
beszarok a röhögestöl...amikor raköpted a husit legalabb lenyaltad ?
pukizni ? hat....dddddddd
nem, hanem bocsánatot kértem és leszedtem.
faszom nebántsatok már hgy lehettek ilyen tapintatlanok?
komoly a kérdés. én szeretem a puksi szagom, de ugylátszik a fi nem és szerintem ez bolond volt, nem kár érte. nincs olyan ember akinek ez az illat ne tetszene.Azenyém tényleg nme büdös. barátnőm is mondta, hogy egész normális illata van. Ha pedig lehetne, csinálnék belőle parfümöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!