Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam valahova, és nem örült neki. Ez most gáz nagyon?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek azt hittem tetszem. Kettőnknek kellett volna elmennünk valamit elintézni, én mondtam neki, hogy menjünk együtt. Erre csak annyit mondott, hogy oké, mehetünk majd szerdán. Ennyi, nem is örült. Ez így most gáz? Olyan mintha randira hívtam volna? :S (Amúgy végülis volt egy olyan hátsó szándékom + egyedül sem akartam volna menni, szóval kellemeset a hasznossal) :D2010. aug. 2. 16:48
2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnos mégsem megyünk együtt, mert valaki azt mondta, hogy inkább elmegy helyettünk autóval... De azért érdekel, hogy ez így gáz volt-e?
2010. aug. 2. 16:50
3/7 anonim válasza:
nem fontos..nemgáz annyira nyugi van
4/7 anonim válasza:
Istenem, de szeretnék újra tizenéves lenni...
Nem gáz, puhatolózz tovább, hátha csak többet várt tőled :)
5/7 A kérdező kommentje:
Áhh nem tőlem többet, mert még egyszer adtam neki lehetőséget de nem élt vele. Szóval nem érdeklem. De így meg olyan ciki lenne vele találkozni ha ezt randira hívásnak vette volna...
2010. aug. 2. 16:55
6/7 anonim válasza:
Hát figyi...mit szeretnél?hogy ugorjon a nyakadba vagy mi? A srácok nem nagyon mutatják ki ha örülnek meg ilyesmi ilyen helyzetben...De a legegyenesebb ha beszélsz vele.Akkor megspórolsz rengeteg felesleges engergiát.Am hogyha egyááltalán nem érdekelnéd akkor lehet h nem mondott volna igent az előző esetnél..:/.De azért beszélj vele.
7/7 anonim válasza:
szerintem is hagyd...egy pasi után sem szabad futni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!