Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a következő lépés?
Figyelt kérdés
Szóval röviden az a sztori, hogy megismertem egy nagyon kedves, meg szép lányt, aki nagyon tetszik, egy bulin. Ott nem nagyon beszélgettünk, de aztán felvettem fb-re, és ott jókat cseverésztünk, és 1 hét után találkoztunk is. Kb 4 órát beszéltünk mindenféléről, és sztem nagyon jól elvoltunk, de nekem tényleg nagyon megtetszett, csak nem tudom, hogyan lépjek tovább. Sajnos még nem volt igazi barátnőm, max gyerekként, most meg már majdnem 16 éves vagyok, lány 15. Amúgy ma volt a találkozás, annak hatására írom ezt is, és kezdtem el agyalni a dolgon, olyan jó volt. Amúgy nagyon sokat mosolygott meg nevetett, de konkrét jeleket nem láttam, bár párszor igazgatta a haját, de sztem inkább csak azért mert a szemébe lógott :D. A találkozás végén, mert én még mindig nem hívnám randinak, megöleltük egymást, ha ez számít vmit :D Előre is köszönöm az értelmes tanácsokat :)2011. dec. 17. 00:43
12/19 anonim válasza:
ha 4 órát dumáltatok élőben, oldott hangulatban, akkor szerintem, jó úton haladsz :)
14/19 A kérdező kommentje:
Néha
2012. febr. 16. 19:48
15/19 anonim válasza:
A következő lépés: Vezér a b3-ra, sakk matt! xD
17/19 anonim válasza:
Lányként azt mondanám, ne rohand le rögtön, mert ha nem szeretett beléd első pillantásra, mindennek vége lehet (saját tapasztalat).Inkább ragaszkodj a nem interneten keresztüli kapcsolathoz! Mondd azt pl. hogy annyira jó volt együtt, hogy szívesen elhívnád pl. fagyizni, vagy kísérd haza, ami éppen adódik, vagy amihez neki kedve van. És a lányok állandóan igazgatják a hajukat, főleg, ha hosszú, vagy éppen útban van. Ha mosolyog rád, az biztosabb jel, a 4 órás beszélgetés pedig még inkább. Szóval csak nyugodj meg, minden a te malmodra hajtja a vizet! :)
18/19 anonim válasza:
hát szerintem: írj rá még face-en, aztán egy kis idő elteltével talizhattok újra (randi). Nem tudom ,a telefonszáma megvan-e, de ha igen, ott is beszélhettek, biztos örülni fog neki, ha felhívod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!