Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú de szerintem félig roma. Szerintetek ez mennyire öröklődik?
annyira jól megvagyunk meg minden... Folyton megnevettet, aranyos és szerintem helyes is. Holnap lesz a legelső igazi randink:)
A kérdésem a következő: a fiú nagyapja félig-meddig cigány származású, a nagymamája nem. Anyuja sem látszik annak, de még a vonások észrevehetőek (természetre nem,csak külsőleg). A fiú aki tetszik most 18, és csak annyi hogy kicsit kreolos a bőre meg barna a szeme. De nagyon intelligens meg minden..
Nem tudom, hogy elengedjem az egész dolgot a 'fejem mellett' vagy mit tegyek? Nem terveznék vele hosszútávra persze mert csak 16 vagyok.
Nem terveznék vele hosszútávra persze mert csak 16 vagyok.
Akkor meg nem mindegy?
2 hétre jó lesz az neked
Nekem volt egy ismerősöm, aki nemhogy félig, hanem full cigány volt szerintem. De abszolút semmi gond nem volt vele. Sőt! Meg lehetett bízni benne.
A nagyobb gond a társaságával van. Szóval ha aggasztó a társasága, akkor egyszerűen hagyd a francba, mert ők jobban befolyásolják, mint a családja.
Javaslom nézd meg az ismerőseit facebook-on. Ha normálisak, akkor a sráccal is nyugodtan tervezhetsz.
Egyébként nekem sem a szívem csücske(hogy enyhén fogalmazzak...) a cigányok nagy része, de vannak akiket ismerek és teljesen normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!