Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély szerintetek?
Voltam egy lánnyal randizni, sétáltunk, sokat beszélgettünk én is jól éreztem magam, meg elmondása szerint ő is. Másnap ő írt rám, érdeklődött felőlem, stb., azóta is neten majdnem minden nap beszélünk. Gondoltam elhívom egy második randira is még a hét elején, amire azt mondta, hogy még megbeszéljük, nem tudja hogy lesz a hétvége. Tegnap közölte, hogy a hétvége most nem jó neki, mire én felajánlottam a jövő hetet. Erre azt mondta, hogy most eléggé összejött neki a erre a hétvégére minden, de később megbeszéljük. Mondtam neki, hogy jól van, szóljon majd ha ráér és azt mondta, hogy természetesen szólni fog.
Szerintetek ez alapján igazat mondott és tényleg akar még találkozni, csak most zűrös egy picit, vagy csak kertel és nem szeretne megbántani egy nemmel? Van még esély? Várjak most én rá, hogy jelentkezzen ez ügyben, vagy valamikor hozzam fel neki újra a témát? Ha igen, mikor?
Köszi a válaszokat előre is.
Legyél türelmes. Lehet csak jövőre tudtok újra találozni, csak jönnek az ünnepek.
január 8adikán hívd fel, ha addig nem keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!