Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély szerintetek?
Voltam egy lánnyal randizni, sétáltunk, sokat beszélgettünk én is jól éreztem magam, meg elmondása szerint ő is. Másnap ő írt rám, érdeklődött felőlem, stb., azóta is neten majdnem minden nap beszélünk. Gondoltam elhívom egy második randira is még a hét elején, amire azt mondta, hogy még megbeszéljük, nem tudja hogy lesz a hétvége. Tegnap közölte, hogy a hétvége most nem jó neki, mire én felajánlottam a jövő hetet. Erre azt mondta, hogy most eléggé összejött neki a erre a hétvégére minden, de később megbeszéljük. Mondtam neki, hogy jól van, szóljon majd ha ráér és azt mondta, hogy természetesen szólni fog.
Szerintetek ez alapján igazat mondott és tényleg akar még találkozni, csak most zűrös egy picit, vagy csak kertel és nem szeretne megbántani egy nemmel? Van még esély? Várjak most én rá, hogy jelentkezzen ez ügyben, vagy valamikor hozzam fel neki újra a témát? Ha igen, mikor?
Köszi a válaszokat előre is.
Te ne keresd újra, a labda az ő térfelén pattog, férfiatlan lenne nyaggatnod.
Ha keres, akkor örülhetsz, akar tőled valamit, ha meg nem, akkor nem.
Azonban addig se ülj otthon és várd meredten a levelét, hanem kezdd el kinézni a következő lehetséges randipartnert, és randizzál is nyugodtan. Ha az újabb hamarabb randizna veled, akkor az első úgy járt.
Még akkor kellett volna megbeszélni a második találkát...volt ideje gondolkozni, kielemezni a randit, meg fantáziálgatni, elképzelni a kapcsolatot.
Nem voltál elég határozott.
Én is erre az elhatározásra jutottam mint Ljuden, csak azt nem tudom most, hogy abszolút ne keressem egyáltalán vagy csak ezzel ne zargassam?
A második válaszolónak meg még kiegészítésképp annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az első randi végén én megkérdeztem tőle, hogy esetleg eljönne-e valamikor egy teára vagy egy italra valamerre és akkor azt mondta, hogy rendben, szavamon fog és még majd megbeszéljük...
Az előző válaszolók leírták az egyik dolgot, igen lehet ez is.
A másik lehetőség viszont, hogy tényleg dolga van... nem tudom milyen korosztály vagytok de felsőoktatásban most van a zh-vizsga időszak, ami több mint jó ürügy arra hogy miért nem tud veled találkozni.
De jah a legjobb ha keresel újabb randit amíg várakozol, amíg nem jössz össze valakivel ez a legjobb módja, hogy célba érj.
Értem, köszönöm a válaszokat.
Amúgy érdeklődtem a barátnőjétől, aki aztán tényleg jól ismeri és nekem is nagyon jó barátom (tulajdonképpen az ő révén ismerkedtünk meg), aki szintén azt mondta hogy nem kell egyből rosszra gondolni, mert szerinte is most kicsit zűrös napjai vannak és ő úgy gondolja, úgy látja, hogy talizna máskor is velem is lány, mert neki is azt mondta, hogy jó volt és tetszett neki az első randi is.
Mondjuk az az igazság, hogy ezt így itt a gyakorikérdéseken nehéz megoldani, erre nekem kell rájönnöm azt tudom, de érdekelnek az építő tanácsok amiket meg is köszönök. :)
Az az igazság, hogy nagyon odavagyok ezért a csajért és nálam ez ritka, ha ennyire bejön valaki. Kb. ő a második ilyen az életemben, ezért nem akarom elbaszni, de most a hétvégén úgy döntöttem nem keresem, hagyok neki időt... :)
Amúgy is kanbuliba vagyok hivatalos... :D
Karácsonyi üdvözletet küldhetsz, ha véletlenül összefuttok, ráköszönsz, beszélgettek, és mondd, hogy nem akarod feltartani, ezért öt perc után elindulsz, és csak akkor maradsz, ha ő tartóztat.
De ennyi. És nézd a kínálatot, addig se unatkozol.
Ne légy pincsikutya, hanem férfi!
Akit érdekelsz - keres téged. Aki látni akar - szakí rád időt. Akinek fontos vagy - megtalál. A többi csak kifogás...
Sztem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!