Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ami egy nőn nekünk tetszik, az a nőknek már nem egy pasin?
Olyasmikre gondolunk, hogy pl mi szeretjük a húsosabb lányokat akint van mit fogni(nem 80 kilós zsírszörnyre gondoltam), az aki egészségesen vaskos. A nők már ugyanazt nem bírják egy pasin, ha nem izmos vagy nem olyan vékony mint a mai fogpiszkáló fiúk, akkor már szóba sem jöhet. a legtöbb lány nem bírja a mackós pasikat(van kivétel, de kevés). Mi szeretjük a szép arcú titkárnő feelinggel rendelkező szemüveges lányokat. Még a lányok nem bírják a szemüveges fiúk 90%-át. Na jó Val Kilmert szemüvegben biztos bírják, de ő az egyik ritka kivéltel.
Akkor mi szeretjük a szép alakú vörös hajú lányokat, még fordítva ez már nem igaz. Ők szinte kivétel nélkül ki sem állhatják a vörös hajú pasikat, hacsak nem gazdag. És még sorolhatnám.Mi szeretjük a lapos mellű de csinos lányokat, még a nők nagy része nem szereti pl a kopasz pasikat, hacsak nincs jó kisugárzása. Olyan sok akadályt állatanak egy pasi elé, hogy tuti a bukás.
Szerintem amit írtál, az egyszerűen nem igaz. Pontosabban az, de ezt embere válogatja, hogy ki mit szeret. Én pl. a legkevésbé sem értékelem, ha egy lányon "van mit fogni", úgyhogy ebben egyetértek a lányokkal (halkan megjegyzem, hogy biztos van olyan lány is sok, aki szereti a ducibb fiúkat. Én is ismerek ilyet). Velem a barátaim gyakran viccelődnek azzal, hogy csak az "anorexiás" lányok jönnek be. Hát mit tegyek, én magam vagyok 60 kiló, hülyén is nézne ki egy vaskosabb csaj mellettem.
Szerintem a szemüvegesdi is egy hülyeség. Van, akinek jól áll, van, akinek nem. Mindkét oldalon. Olyan dolgokról próbálsz fel szabályt felállítani, amikről nem lehet.
Én pl. nem bírom a vörös hajú nőket. Eleve a természetesen vörös nagyon ritka (és az nem igazán tetszik) a festett vörös tud nagyon szép lenni, de nem mindenkinél, és számomra csak akkor, ha hosszú a frizura (pl. Famke Janssennek bitang jól állt).
Az akadályokról annyit, hogy bár én csak egy oldalról látom a dolgot (mint mindenki), szerintem is a férfiak vannak nehezebb helyzetben, feléjük több az elvárás.
De nézd a jó oldalát: nem nekünk kell szülni, mi nem menstruálunk, nem mi vezetjük a háztartást, mi kezdeményezhetünk, nem kell magunkat kényelmetlen ruhákba kényszeríteni és sminkelni, stb. Nem szeretnék nő lenni.
A magad nevében nyilatkozz kérdező!
Túl sok baromságot írtál. A férfiak többségének a vékony nők kellenek. Persze az átlagosak is jók, de a kövérek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!