Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerül soha semmi. Segítség!?
Figyelt kérdés
Ha van egy fiú, akivel beszélgetek sokat, találkozgatunk, esetleg randi, soha nem lesz belőle kapcsolat:( Nem hajkurászom a szerelmet, meg a 'járást', de már néha hiányzik h ne egyedül legyek. Mindig úgy néz ki, hogy minden oké, soha nem zaklatom az épp kiszemeltet, pl msn-en írás mivel lány vagyok, így kb 10-ből 7-8x mindig a fiú ír, normális vagyok, jókedvű, beszédes, nem unalmas az tuti, de persze hagyom szóhoz jutni, meg kérdezgetek. Elég értelmes is vagyok, jó hát aki nem szereti a picitkét kötekedős, meg mindig mosolygós, meg pörgős lányokat, annak valószínű nem én vagyok az embere, ezt én el is tudom fogadni, de amikor mindig keres, sok randira hív, (amin vagy lesz csók, vagy nem), annál több nekem a randikba nem fér bele, és nem is szoktam átlépni ezt a határt, csak kapcsiban lehet több. nem öltözök kihívóan, de fiúsan sem, inkább nőcisen, jó géneket örököltem, de mellette attól eljárok futni, csinos vagyok, ápolt, szép arcú (persze szerény, tudom, de most véleményt mondok), de még se sikerül végül semmi.:( nem tudom mi a hiba, én már komolyan halálra vagyok ítélve, kezdek félni, hogy férjem se lesz kb soha... persze most még nem is akarok, de semmi kiutat nem látok abból h a randizást túllépjem valakivel, is, pedig én már benne lettem volna. L/182011. dec. 15. 22:01
1/7 anonim válasza:
szerintem csak szimplán az a gond, hogy erős jellemű lány vagy így ezekből ítélve és manapság elég sok papucs fiú van... nem volt szerencséd még eddig hozzád illő emberhez ennyi
2/7 A kérdező kommentje:
túl magabiztos, céltudatos, vagy mire gondolsz?
2011. dec. 15. 22:10
3/7 A kérdező kommentje:
hát te meg értelmes, ha ilyet írsz:D
2011. dec. 15. 22:13
4/7 anonim válasza:
Ugyanez, csak 23/f... mondjuk nem az még plusz bánatom is, hogy egyedül gyermekem sem lehet :(
5/7 anonim válasza:
Jé! Pont ugyanilyen helyzetben vagyok, mint Te!
És szintén 18/L. :)
De hogy hol a hiba, vagy mi a megoldás, arra még én sem jöttem rá.... :S
7/7 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni, hogy az a baj, hogy túl "ideális" vagy. Úgy hallottam, hogy az olyan lányoknál, akik feltűnően "álomnők", mindenki szereti őket és csinosak, sokkal kevesebben mernek próbálkozni, mint az átlagosabbaknál.
Nekem egyébként nagyon tetszik az, amit magadról írsz, nem is értem, miért nincs egy kicsit több önbizalmad:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!