Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4 nagyon jó randi után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nagyon jó randi után miért nem hív?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja megismertem egy srácot, akivel eddig 4 randim volt, amik nagyon jól sikerültek. A 3. találkozás óta kézenfogva jártunk, összebújtunk, ölelkeztünk, de nem csókolt meg. Már ez is fura volt, de utoljára 2 hete találkoztunk és azóta nem igazán keresett. Mondta ugyan, hogy (mivel a vendéglátásban dolgozik) nem tudja mikor és mennyit kell dolgoznia és ha nem keres, akkor nem eltűnt csak nincs ideje. Ennek ellenére már kicsit soknak tartom a 2 hetet. Vagy csak én fújom fel?
2009. máj. 17. 13:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom!:( Én nagyon el voltam keseredve ez után az eset után, de visszagondolva egyáltalán nem is voltunk egy hullámhosszon, csak az bántott, hogy annyira sem méltatott, hogy odanyögje, hogy "nem kellesz". De én mindig hittem abban, hogy okkal történnek a dolgok és meggyőződésem volt, hogy él valahol valaki, akit pont nekem szántak és pár hónappal később meg is ismertem. És ami a legviccesebb, hogy őt meg én utasítottam vissza, mert megrögzötten ragaszkodtam az általam kialakított ideálhoz és ő nem fért bele. Mindig a sportos nem túl magas fiúkat szerettem, erre jött Ő a 186 centijével és 120 kilójával...Egyszerűen nem vonzódtam hozzá, és ezt meg is mondtam neki. Pár nappal később írt egy levelet, amiben bevallotta, hogy szerelmes lett belém. Megható volt, de hát én csak az izmos lovagomat vártam.:P Pár hét múlva feltűnt, hogy egyre többször eszembe jut és msnen megint elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy sosem adta fel és miattam 20 kilót adott le 1 hónap alatt. Hát mondanom sem kell, hogy ez már nekem is túl romantikus volt, hogy ellenálljak!:P Azóta persze visszajött rá a gyorsan ledobott 20 kiló és próbálkozom, hogy sikerüljön újra lefogynia, de most már azért, mert féltem az egészségét. Semmiért sem adnám oda az én nagy mackómat!:) Tehát a tanulság, hogy sosem tudhatod kit szántak neked, mindenkire nyitottnak kell lenned!:D Biztos vagyok benne, hogy te is meg fogod találni a párodat! Csak türelem!:)
2011. dec. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!