Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4 nagyon jó randi után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nagyon jó randi után miért nem hív?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja megismertem egy srácot, akivel eddig 4 randim volt, amik nagyon jól sikerültek. A 3. találkozás óta kézenfogva jártunk, összebújtunk, ölelkeztünk, de nem csókolt meg. Már ez is fura volt, de utoljára 2 hete találkoztunk és azóta nem igazán keresett. Mondta ugyan, hogy (mivel a vendéglátásban dolgozik) nem tudja mikor és mennyit kell dolgoznia és ha nem keres, akkor nem eltűnt csak nincs ideje. Ennek ellenére már kicsit soknak tartom a 2 hetet. Vagy csak én fújom fel?
2009. máj. 17. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
megmondta, hogy nem eltűnik, csak nincs ideje. A férfiak ilyenek. Sokan csak akkor hívnak ha van mondandjuk. Lehet hogy nem tudja mit mondjon és nem az a bájcsevegős típus. Gondolom előtte se beszélgettetek hosszasan telefonon. 30/N
2009. máj. 17. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Két dologra tudok gondolni. az egyik a vészmadár-effektus. van más valakije, akiről nem tudtál, és vele van, vagy őt választotta, vagy fontosabb neki, mint te vagy.

De ez a kevésbé valószínű.

Szerintem inkább csak el van havazva. Én ugyan nem dolgozom vendéglátásban, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor beszélgettem az elmúlt 2 hétben a párommal, annyi dolgom volt. És nem megcsaltam, nem is lett volna rá lehetőségem se, annyira el voltam foglalva...

De ha ennyire aggaszt, akkor küldhetsz neki egy smst. De nehogy a szemére hányd, meg ne írj olyat, hogy "merre jársz, miért nem keresel?" , csak érezze, hogy törődsz vele.

Lehet, hogy ő értett félre valamit, és ezért nem is mer keresni? :O

2009. máj. 17. 16:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Előtte azért mindig adott hírt magáról, de már nem tudom mit higgyek. Azt mondja ugyan, hogy nincs sok ideje, de pl. gyakran látom, hogy iwiwen fent volt, de egy még egy e-mailt sem ír, hogy még él. Én azért nem akarom keresni, mert már így is sokkal többet kerestem, mint ő engem. Mindenki azt mondogatja körülöttem, hogy felejtsem el, de ritkán esik meg velem, hogy ilyen jól kijönnék valakivel. Nagyon összezavarodtam.
2009. máj. 17. 18:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsot és írtam neki egy smst, hogy remélem jól van és jó lenne már valami hírt hallani róla, de még mindig semmi. Lehet tényleg el kellene felejtenem?:(
2009. máj. 19. 15:19
 5/11 anonim válasza:
azóta van valami?
2009. okt. 16. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Pont h ezt nem kellett volna írni. Elég lett volna annyi: "szia, remélem, azért a sok sült csirkecomb között lazítani is van időd. :D" - vagy ilyesmi, amiből nem érzi, h számon kéred rajta, h nem keres, de azt sem érzi, h magasról leszarod.

Bár, ahogy látom, a kérdés azóta már igencsak halott...

2009. okt. 19. 14:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget!:) Nem jelentkezett többet, sőt iwiwről is törölt az ismerősei közül egy szó nélkül, úgyhogy nem egy egyenes ember. De minden megoldódott, azóta már új párom van, akivel 3 hónapja boldogan élünk!:)
2009. dec. 23. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:
na de utálom az ilyen pasikat!! hogy rohadna meg mind, aki hülyiti a csajokat... 2 éves a kérdés de nem érdekel :DDD
2011. dec. 19. 14:22
 9/11 A kérdező kommentje:

:DD Hát igen, nem egyszerű a mai világban megtalálni azt a pasit, aki nem egy kétszínű féreg.:P Nekem sikerült, azóta is azzal a párommal vagyok és már több, mint 1 éve együtt is élünk!;) Házasságot és babát tervezünk!:))

Szóval ez így volt megírva!:)

2011. dec. 19. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
örülök nektek :D remélem nekem is lesz egyszer ilyen... mert én is olyan szituációban vagyok mint te voltál...
2011. dec. 19. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!