Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 nagyon jó randi után miért nem hív?
Két dologra tudok gondolni. az egyik a vészmadár-effektus. van más valakije, akiről nem tudtál, és vele van, vagy őt választotta, vagy fontosabb neki, mint te vagy.
De ez a kevésbé valószínű.
Szerintem inkább csak el van havazva. Én ugyan nem dolgozom vendéglátásban, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor beszélgettem az elmúlt 2 hétben a párommal, annyi dolgom volt. És nem megcsaltam, nem is lett volna rá lehetőségem se, annyira el voltam foglalva...
De ha ennyire aggaszt, akkor küldhetsz neki egy smst. De nehogy a szemére hányd, meg ne írj olyat, hogy "merre jársz, miért nem keresel?" , csak érezze, hogy törődsz vele.
Lehet, hogy ő értett félre valamit, és ezért nem is mer keresni? :O
Pont h ezt nem kellett volna írni. Elég lett volna annyi: "szia, remélem, azért a sok sült csirkecomb között lazítani is van időd. :D" - vagy ilyesmi, amiből nem érzi, h számon kéred rajta, h nem keres, de azt sem érzi, h magasról leszarod.
Bár, ahogy látom, a kérdés azóta már igencsak halott...
:DD Hát igen, nem egyszerű a mai világban megtalálni azt a pasit, aki nem egy kétszínű féreg.:P Nekem sikerült, azóta is azzal a párommal vagyok és már több, mint 1 éve együtt is élünk!;) Házasságot és babát tervezünk!:))
Szóval ez így volt megírva!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!