Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg így gondolják, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így gondolják, vagy így kíméletesebb közölni: "Nem kellesz"?

Figyelt kérdés

Nem értem miért, de valahogy nem jön össze egy kapcsolat sem. Egy ideig minden oké, szép meg jó, de mire odajutunk, hogy járjunk, a srác inkább nemet mond.

És nem a (szerintem) várható indokokkal küldenek el, hogy mondjuk, "Bocsi, de még nem vagyok túl az exemen." vagy "Nem szeretnék kapcsolatot", hanem olyanokkal, hogy "Nem akarok veled járni, én csak elrontanálak" meg "Találsz nálam jobbat is", "Túl jó vagy hozzám"

Mi ez? Így mondják meg kíméletesen hogy nem érdeklem őket? Nem akarnak megbántani?

Vagy esetleg tényleg így gondolják? Nem értem...

Köszi! :)

18/L

2011. dec. 13. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem szeretnének veled járni valamilyen okból 90%-ba , csak 10 % gondolja úgy amit mond. Ez a barátkozós meg túl jó vagy nem akarom elrontani duma általában csak terelés mind fiúknál mind lányoknál.

De sose lehetsz ebbe biztos, hogy éppen melyik..

2011. dec. 13. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez valóban inkább a "nem akarom megbántani" szöveg szokott lenni... Bár inkább a nőknél.

Lehet azt amúgy érezni, hogy komolyan úgy gondolja e.

Pl. ha semmi oka ilyet mondani, akkor biztos ez a helyzet

2011. dec. 13. 20:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekem is az jutott eszembe, le akar rázni...

Csak hát már nem egy srác mondta ezt. Ennyire egyformák a pasik?

Viszont, miután közlik, még ugyanúgy keresik a társaságom, mint azelőtt.

Helyes pasik mondják, keresek náluk helyesebbet. De nnem értem, mire akarnak utalni....

2011. dec. 13. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem jössz be nekik .. külsőre. Vagy ha te kérdezel rá, nyomulósnak tartanak.
2011. dec. 13. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én járok veled! Hol laksz?
2011. dec. 13. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:
A furcsa az egészben, hogy bejövök nekik. Az egyik srác megmondta a szemembe, hogy nagyon tetszek neki, de... (és a fent említett szöveg). A másik csak az egyik barátnőnnek mondja állandóan, milyen sexynek tart, de mikor én terelem oda a szót, hogy mondjuk kapcsolat, akkor máris itt kifogás...
2011. dec. 14. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
xD :)
2011. dec. 14. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Maximum annyira furcsák a pasik is mint ti lányok :)

Ti is hasonló módszerrel terelitek be a hasonló egyedeket, csak a szöveg más.

2011. dec. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!