Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy szombat esti buliban ismerkedtem össze.Kb. 30 percet beszélgettünk,( mert nekem el kellett mennem)és megbeszéltük, hogy találkozunk hétköznap, de semmilyen elérhetőséget nem adott.Megkérdeztem, hogy fent van-e facebookon, de azt mondta, hogy majd megbeszéljük.Lehet, hogy titkolni valója van vagy nem is jön el?2011. nov. 20. 13:24
1/4 anonim válasza:
Hát ha megbeszéltetek egy találkozót egy időpontban, akkor menny el, ha nem lesz ott arra természetesen nincs mentség!
De nézd meg fordítva, te nem mész el mondván nem adott meg elérhetőséget, ő meg ott fog állni mint a barom, amikor te megakartad ismerni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen.Én mindenképp elmegyek, ha nem jön semmi olyan közbe.Pont ezért akartam facebookon megjelölni, ha valami közbe jön ne higgye, hogy bunkó vagyok vagy nem érdekel.
2011. nov. 20. 13:31
3/4 anonim válasza:
Nincs közös ismerősötök?Akin keresztül megtalálhatnád fészen..
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs :(
2011. nov. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!