Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mivan, mire gondoljak? (többi lent)
Hát megint van egy srác aki tetszik és facebookon szoktam vele beszélgetni vele nagyon sokat csak fel kellett függesztenie..:// aztán szoktam neki mondani, hogy szeretem, de csak barátilag, mert nem merném bevállalni az igazat..-.-
aztán megkérdeztem tőle, hogy ő hogy szeret engem és erre már nem mondott semmit..
meg 1hétig beteg voltam és ma megkérdezte, hogy miért nem voltam suliba?
és már nem tom, hogy mivan mert ma is csak félig így megöleltük egymást zért mert megnyertünk egy játékot..
meg mielőtt elkezdtük volna még beszélgettünk aztán segítenem kellet neki valamiben én meg belementem és ezért kaptam egy puszit az arcomra meg megkérdezte, hogy szerintem szép-e aztán mondtam, hogy helyes,de mondom nem merném bevállalni azt hogy elmondom neki hogy tetszik...
és nem tudom már, hogy mire gondoljak..
nem szeretem ha anyuék előre tudnak mindenről..
a tesóm is 21-22 éves és folyton csesztet ha valaki tetszik.. anyum meg egyből elkezdene prédikálni, hogy ezt még ne azt se meg stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!