Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig arrébb húzódik ha a haverjai jönnek szembe. Most ilyenkor mire gondoljak? :\
Figyelt kérdés
Nem látványosan de érzem...kérdezzek rá? vagy ez ilyen természetes dolog náluk ? Vagy szerintetek?2010. júl. 29. 18:13
1/10 anonim válasza:
Én azt érezném a helyedben, hogy szégyel és nem természetes dolog. Szerintem kérdezz rá.
2/10 Timi: ) válasza:
Szerintem a párod vagy nagyon fiatal vagy pedig a haverjai cikizik miattad stb egyértelműen szégyell,beszéljétek meg!
Aki így viselkedik a barátai előtt veled,annak nem való egy olyan lány mint te,jobbat érdemelsz,olyat aki emelt fővel ül vagy áll melletted mindig!
Bocsi!
23/L
3/10 anonim válasza:
szerintem is szégyelhet...de akkor miért van veled?
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :) amúgy igen fiatalok vagyunk xD 16..
2010. júl. 29. 18:20
6/10 anonim válasza:
hm vagy szerintem te 12:09-es meg bunkó vagy!
7/10 anonim válasza:
Mi az hogy arrébb húzódik? Biztos hogy a haverjai? írj le pontosan egy szitut.
8/10 anonim válasza:
12:24: Az igazságot lehet szépíteni, attól még nem fog megváltozni...:)
9/10 anonim válasza:
"ronda, és/vagy dagadt vagy...."
Így van. Ha annyira jó nő lennél akkor nem húzódna arrébb hanem büszke lenne rád.
Lehet, hogy úgy nézel ki, mint egy 6 hetes pizza.
10/10 anonim válasza:
Szerintem szégyenli magát...lehet hogy a szituáció miatt, vagy lehet nem tart annyira jó nőnek, akivel a barátai előtt villoghatna. Legalábbis akkor szokás ilyet csinálni. Hát én rákérdeznék a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!