Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki összejönne egy csajjal csak fél elvinni randizni, így kiötlöttem egy dupla randit,így nekem is lett egy kiszemelt, online vagy élőben hívjam el? Ha a neten az nem tahóság illetve beszariság? (am mozi a helyszín)
2011. dec. 12. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tahóság, de bátortalannak tűnsz, ami elveheti a kedvét a komoly kapcsolattól
2011. dec. 12. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem akarok, komoly kapcsolatot, vagyis akarok de nem vele, de még az is lehet, hogy vele, még nemtudom :S
2011. dec. 12. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Kissé beszariság. A mozi pedig nem jó első randira.
2011. dec. 12. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
HÁth, tudom mire gondolsz, de már ismerjük egymást.Szval szerintem annyira nem rossz.
2011. dec. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!