Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el valahova?
Van egy lány az iskolába aki nagyon tetszik nekem de még sose beszéltünk. Nem tudom hogy szólítsam meg és miről tudnánk beszélni.
17/f
Szia, jó évfolyamtársad? vagy alattad jár?
Szerintem először köszönj rá mindig és ha viszonozza, akkor szimpatikus vagy neki. Ezt játszd el egy darabig, majd ha ott áll a büfében kérdezd meg tőle, h szereti e .... innentől rád van bízva. Utána már fb.... minden ... :)
Ha nem jön be a büfé akkor valahogy várd ki még egyedül van pl az udvaron és kérdezd meg, h szereti e a foci. Vagy mi a kedvenc sportja. Ha tél lesz akkor pl szeret e korcsolyázni...
Amúgy meg a helyzet adja magát.
Én most szólítottam le egy fiút. Sokat gondolkodtam rajta, hogy kellene. Egyszer csak megelégeltem, hogy ott áll és nem mer hozzám szólni.. adott volt a helyzet és gondolkodás nélkül kinyögtem valamit . ( és nem is hülyeséget:D )
De először a köszönés. az fontos , h megtudd, h viszonyul hozzád.
Irj ha kell még tanács!:)
Szoritok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!