Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli fiúk nektek nem rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli fiúk nektek nem rossz érzés az amikor rá akartok hajtani egy lányra és látjátok, hogy egy nagyon jóképű 185 cm feletti szőke sráccal jön ölelkezve szembe veletek?

Figyelt kérdés
Én már kétszer jártam így, nagyon tetszettek a lányok és gondoltam magamban, hogy majd a héten elhívom valahová, mert olyan csendes lány, rendes stb, aztán nem lett belőle semmi, mert mind a kettőt ölelkezve láttam jönni 1-2 napra rá a suli előtt egy nagyon magas és jóképű fiúval. Ilyenkor kicsit mindig összezuhanok. Sajnos a rendes és szép lányok hiába csendesek, valahogy mindig hamar elkelnek.
2011. dec. 12. 12:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ha az tényleg a te csajod akkor nagyon jól jártál. Gratula.
2011. dec. 12. 23:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Te akkora barom vagy. Kinézel egy olyan lányt, akinek a külseje szerinted elég rossz ahhoz, hogy harc nélkül megszerezd.... Aztán felháborodsz, hogy elkelt. Az eszedbe se jutott, hogy talán jó lenne szerelembe esni? Hogy jó lenne nem csak úgy találomra választani egy lányt a sok közül és szerencsét próbálni, hanem megtalálni azt az egyet, akiért minden nap boldogan megküzdenél? Nagyon rossz a stratégiád. És bunkóság ide elküldeni egy lány képét azzal a szöveggel, hogy "hát nézzétek már, nem is olyan szép". Ha véletlenül összejössz egy lánnyal, mit mondasz neki? "Amikor először megláttalak, tudtam, hogy nincsenek nagy igényeid, ezért választottalak." Nagyon megható...
2013. jún. 18. 19:09
 23/23 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen gondom mert meleg vagyok 19/f felőlem jöhet nekem is bárki attól hogy meleg vok ugyanúgy leverem mint egy marék szart
2023. okt. 25. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!