Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli fiúk nektek nem rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli fiúk nektek nem rossz érzés az amikor rá akartok hajtani egy lányra és látjátok, hogy egy nagyon jóképű 185 cm feletti szőke sráccal jön ölelkezve szembe veletek?

Figyelt kérdés
Én már kétszer jártam így, nagyon tetszettek a lányok és gondoltam magamban, hogy majd a héten elhívom valahová, mert olyan csendes lány, rendes stb, aztán nem lett belőle semmi, mert mind a kettőt ölelkezve láttam jönni 1-2 napra rá a suli előtt egy nagyon magas és jóképű fiúval. Ilyenkor kicsit mindig összezuhanok. Sajnos a rendes és szép lányok hiába csendesek, valahogy mindig hamar elkelnek.
2011. dec. 12. 12:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ennyit arról, h melyik nemnek fontosabb a külső.
2011. dec. 12. 13:57
 12/23 A kérdező kommentje:
Én valahogy az ilyen lányokat akik nem egy hűdejó csajok, ezeket is hiába 20 felettiek akik 170 cm környékén vannak maggasságilag, ezeket is szinte mindet egy szőke, széparcú és magas(min 185 cm) fiú mellett látom viszont. De szinte kivétel nélkül mindet. Ezt képekkel is alá tudnám mind mind támasztani, csak már nem linkelek be többet. Sajnos nekem is úgy tűnik, hogy a lányoknak valahogy fontosabb a külső, egyre inkább erről győződök meg.
2011. dec. 12. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Ettől a csajtól megijednék az utcán. Legyen már eszed! :D
2011. dec. 12. 14:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Most hagyni kéne, hadd sírd ki magad a vállunkon? Mire jó ez az önsajnáltató szöveg? Szedd össze magad! Ilyen hozzáállással akkor se lenne barátnőd, ha 10-20 centivel magasabb lennél, mert akkor a szőrös hátad, a lábszagod, vagy a farokméreted lenne a probléma...
2011. dec. 12. 14:33
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem szőrös a hátam, nagy farkam van, de a lábam és a tenyerem eléggé izzad. szval van benne igazság. Bár a lábizzadás a legkisebb gond a világon. Mert az mindenkinek izzad valamennyire. De nekem tecc az a csaj, nekünk fiúknak más és más az ízlésünk. De a lányoknak ugyanaz a magas szőke fiú tetszik.
2011. dec. 12. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
14:33 Ezek is mind olyan dolgok, amik számítanak a lányoknak, mert külsőségek.
2011. dec. 12. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:
b*zd, ha kell egy csaj szerezd meg, nincs olyan hogy lehetetlen, az előző csajomnak volt barátja, ogy orrbab*sztam a csávót, miután meghódítottam a csaját, hogy nem nagyon volt kedve vagánykodni :D
2011. dec. 12. 16:12
 18/23 A kérdező kommentje:
Na most az milyen lenne már ha odamennék és meggyepálnám a pasiját. Akkor a nő szemében egy nagy hulladék lennék, hogy fizikailag próbálom legyűrni a pasiját.
2011. dec. 12. 17:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz :)

17/L

2011. dec. 12. 18:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Az a te bajod hogy ilyen körökben mozogsz. Ez valami party kép v mi a halál és én úgy tapasztaltam hogy az ilyen csajoknak ezek a srácok jönnek be. Próbálj ki egy alteos/rocker vagy valami ilyesmi csajt. Kellemesen fogsz csalódni. Én nem vagyok szőke, meg nem is vagyok kigyúrva: [link]

Itt meg a nőm. [link]

És pont azokat a fajtákat rühelli amikről te beszélsz. Jó vadászást az új terepen :D

2011. dec. 12. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!