Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tipikus csajos kérdés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus csajos kérdés. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

találkára megyek egy sráccal aki nagyon bejön nekem...

nem vagyok egy csajos lány...úgy értem hogy nem hordok magassarkút meg köldökig kivágott felsőt és nem is akarok felvenni ilyet, mert az nem én lennék és nem akarom megjátszani magam...

vannak nőcisebb felsőim is amikben jól érzem magam...de igazából nem tudom...a vagány csajoktól a pasik megijjednek

vagy nem? kérlek segítsetek

2009. máj. 16. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb, ha valami visszafogott, de nőies rucit veszel fel, így elegáns és nőies leszel, viszont nem fog megijedni attól, hogy egyszerre lát belőled mindent. Nem is kell köldökig kivágott cuccokat hordani, valami szolíd de elegánsan dekoltát felső, kicsit magasabb cipő,de nem feltétlen tűsarkú. Én legalábbis valahgy így öltöznék fel. Fontos, hogy jól érezd magad abban amiben vagy, kihat a körérzetre is :)

20/L

2009. máj. 16. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:

ne ezt vedd figyelembe hogy általánosságba ki mitől ijed meg, hanem azt hogy te milyen vagy.

Gondolj csak bele, ha te most nem adod önmagad, de a pasi pont olyan lányra vágyik mint amilyen te vagy, akkor arra fog gondolni, hogy ohh de kár, hogy ő sem olyan vagány, hogy ő is átlagos.

Ha meg azt mondja hogy jeszus hogy néz ki ez a csaj?! akkor meg nem kár érte:)

2009. máj. 16. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:

azért írtam a kérdést is mert nem akarom magam megjátszani

nem akarok egy cicababát előadni neki mikor gyűlölöm a hisztis kis csajokat és nem is vagyok az...

csak az a tapasztalat hogy egy határozott lánytól megijjednek a fiúk, mert nekik könnyebb egy üresfejű plázacicát felszedni...

2009. máj. 16. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fel farmert, és vmi elegánsabb felsőt, ami tükrözi a személyiséged. Balerinacipővel elegáns leszel.

Sminknek szerintem elég lesz szempillaspirál, kevés pirosító, és ecsettel felvitt nem rikítú rúzs. :)

HAJRÁ!

2009. máj. 16. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:

olyan ruhába menj amiben megtetszettél neki. Ha egy farmerben és egy pólóban ismerkedtetek össze és úgy tetszettél meg neki, akkor ne vegyél fel magassarkút, miniszoknyával. ha meg fordítva akor fordítva öltözz. Szerintem egy csinibb farmer, egy kis süticipő vagy egy laposabb edzőcipő és egy kicsit elegánsabb, dekokltált felső biztos jól állna :)

Ha nem sminelted magad sosem akkor most se sminkeld ki magad. ha eddig sminkelted magad pl szemceruzával meg spirállal akkor ne kend ki magad vastagon még pluszba rúzzsal. légy természetes

2009. máj. 16. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, ha egy csaj "szexis" a randin. Bámulni meg szexelni jó úgy vele, viszont ha az a lényeg, hogy ismerkedjünk, beszélgessünk, akkor ezt nem tudom átélni, ha ott ül mellettem miniszoknyában. 19/f
2009. máj. 16. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy igazi "boszi" (elnézést) tudja hogyan játszhat a színekkel és hogan jelezheti a srác felé az érzéseit. Ha rózsaszínt vezsel fel, azzal azt jelzed, hogy csak barátságot vársz tőle. ha pirosat vagy bordót, azzal "zöld utat" adsz neki. Ha pedig valamilyen más sötétebb színt, akkor sajnos nincs szerencséje a csávókának. Ez olyan mint régen a legyező volt, azzal is sokmindent lehetett mutatni és kifejezni.
2009. máj. 17. 00:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A srácnak az átlag hétköznapi ruháidban tetszettél meg. Vedd fel azt, amiben holnap suliba mennél. Komolyan mondom! Sztem rossz üzenete van, ha már az első randira kicsípi magát az ember lánya. Lazábban is fogjátok magatokat érezni a megszokott ruhában. Messzemenőleg nem a ruha számít a legtöbb srácnak, ezt csak mi nők gondoljuk így.
2009. máj. 17. 04:00
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget....

amúgy farmerban és egy lazább kis felsőben mentem el...

és nagyon jól éreztük magunkat:)

2009. máj. 17. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!