Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Jó, ha ezt írom neki:Találkozni akarok? !
Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú, én is neki, aztán jött egy másik lány és ő ment. Jártak, nemsokára szakítottak, én addig hideg voltam vele és egy picit gonosz. Aztán elkezdtünk megint flörtölgetni, most nem látom 2 hónapig, de nincs "fizikai" oka egy találkozásnak, tehát nincs külföldön vagy ilyesmi. Csak ennyit írnék neki:Találkozni akarok! Azt akarom, hogy lássa magabiztos vagyok, jó ez így? Ti mit szóltok fiúk, rámenős, szexi, akaratos, öntudatos? Hogy hat? Ha nem jó, lányok ti mit írnátok?2009. máj. 16. 16:30
1/11 anonim válasza:
Ha csak szxre kell akkor írd ezt. Ha nem akkor a lelke felől közelíts..
2/11 anonim válasza:
rövid, lényegre törő, sokat sejtető. tökéletes :D
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1:1, még írjatok légyszíves, nagyon fontos ez most nekem. (nem, nem szexre kell és nem este tízkor írnám)
2009. máj. 16. 16:40
4/11 anonim válasza:
én tuti levágnám h mi a szitu ha eddíg nem lett volna niyvánvaló. :) ami jó lehet azért, mert már nem fog attól tartani hogy "mileszhapofáraesik?" illetve ha nem jössz be neki akkor tisztázódik. én örülnék egy ilyennek azthiszem. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor a lány miatt elutasított, de azóta "húztam" egy kicsit és most újra tesz félre nem érthető megjegyzéseket...
2009. máj. 16. 16:51
6/11 anonim válasza:
hát találkozni akarsz....akkor mégis mit kellene mást írnod?
sztem jó...lényegretörő és kész...
ha akar úgyis visszaír hogy én is...mikor...hol...stb
hajrá!!!
7/11 anonim válasza:
Inkább ezt írd: Találkozni szeretnék Veled! Ne azt hogy akarod, az kicsit erőszakosan hat (szerintem). :)
8/11 A kérdező kommentje:
Na jó, most már teljesen összezavarodtam! Utolsó, fiú vagy lány vagy?
2009. máj. 16. 17:08
9/11 anonim válasza:
"Találkozni akarok" ááá
Ha csak ezt veszem figyelembe eléggé egy felegma csajszi tűnik ki nekem. Egy lánytól szebb/kedvesebb mondatot várnék.
pl.: "Lenne kedved találkozni? :)"
"Összefuthatnánk valamikor? :P"
"Szeretnék Veled találkozni :)"
stb, a találkozni akarok az valahogy nekem túl... fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!