Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beválhat lányok, ha egy vadidegen fiú odamegy hozzátok ismerkedni a buszon, uszodában, könyvtárban stb?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 13:40
1/10 anonim válasza:
ha szimpatikus és nem erőszakos akkor persze
2/10 anonim válasza:
Igen!Az egyik bnőm vonaton ismerkedett össze a pasijával és 2 évig voltak együtt.
3/10 anonim válasza:
Persze, ha kedves, aranyos, akkor igen.:)
Azért persze,vigyázni kell, nem akárkivel leállni
4/10 anonim válasza:
Persze, nyugodtan odajöhet ismerkedni!:)
5/10 anonim válasza:
igen, nekem ez nagyon tetszene.
6/10 anonim válasza:
Persze, miért ne, én örülnék neki;), de ha nemet is mond a csaj, akk sem biztos, h találkoztok még, szal csak nyerhetsz.
7/10 anonim válasza:
Beválhat hát. Ha kedves, aranyos, udvarias, nem túl tolakodó és bejön a lánynak, akkor miért ne? Velem ilyen egyszer történt, de a srác nem volt szimpatikus, egyikünk sem szégyenült meg, hogy lekoptattuk kölcsönösen egymást.
8/10 anonim válasza:
Egyik barátnőm a vonaton ismerkedett meg a mostani férjével, 2 gyerekük van.
9/10 anonim válasza:
csak nem olyan haszontalan akkor az a MÁV. :D
10/10 anonim válasza:
Hát én azért a mai világból kiindulva.....mindent elképzelnék, hogy mit akar, csak azt nem, hogy ismerkedni szeretne. Bocs, ha nem állok be a sorba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!