Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó dolog könyvtárban csajozni? Van aki már próbált ilyet?
A könyvtárba művelődni mennek az emberek és nem csajozni.
De abban egyet értek veled hogy ott sok normálisabb
nőt tudsz fogni magadnak mint egy szórakozóhelyen.
Szerintem meg a hasonló érdeklődésű kör akkor össze is jöhetsz valakivel.:)
Én régen sokat álmodoztam arról, hogy ott fog leszólítani egy helyes srác, és ő lesz majd a barátom. :)
Egyébként ne tűnjél nagyon nyomulósnak ,mert azt az utcán sem szeretik. Inkább kezd azzal, hogy nem találsz valamit és nem-e segít neked.
21/L
Meg nem kell megszakítani semmiben sem.. amíg könyvet keres, amíg leadja a kabátját, nézelődik.. Lehet ott csajozni, csak azért arra figyelj oda, hogy ne légy bosszantó. Én mindig beültem mellé, elsőre persze megkérdeztem, hogy szabad-e a hely. Aztán leültem mellé és én is olvastam tanultam valamit. Aztán mikor ő felállt hogy menne, akkor léptem. Persze nem kell ezt megvárni, ha úgy érzed figyel rád, vagy nem zavarnál akkor simán lehet kérdezni valamit.
A másik mód pedig, amikor könyvet keres. Ez mondjuk épp véletlen volt, mert én is kerestem egy könyvet.. aztán közben ő is odajött hozzám ő is keresett valamit. Aztán csak egyszerűen hozzászóltam..
Mindig mondják az emberek hogy utcán se lehet ismerkedni, meg könyvtárban sem.. nem értem őket. Én ismerkedés alatt nem az eröltetést értem, hogy megtetszik valaki és hirtelen beállok elé hogy "na szia mizu cica?". Mert vannak olyan helyzetek amikre érdemes odafigyelni. Történik valami, vagy megbotlik annyira néz :D Megtörtént velem ilyen is és simán beszélgetésbe lehet elegyedni.
Szóval hajrá, mindig mindenhol lehet, csak érezd jól magad a bőrödben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!