Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könyvtárban hogy lehet ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvtárban hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egész helyes fiúk járnak oda. Én 19 éves lány vagyok. Hogyan közelíthetnék?
2010. jan. 3. 01:03
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem lehet, csak közben többen lepisszegnek majd, h tanulni szeretnének :D

de viccet félretéve szerintem úgy h pl. megkérdezed, hol találod a nemtommilyen részleget, vagy megkéred h vigyázzon a cuccodra egy fél percig, amíg kiszaladsz a mosdóba. vagy ha vmi hasonlót tanul, mint te akkor arról is érdeklődhetsz.

persze csak módjával, mert a legtöbben azért mennek könyvtárba, hogy ott hagyják őket tanulni :D

2010. jan. 3. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:

"vigyázzon a cuccodra amíg kiszaladsz a mosdóba" xd

ez nagyon átlátszó a cuccomat meg nem adnám oda senkinek...

am ezen kívül pont úgy ahogy az előző írta.

Sok sikert! :D

2010. jan. 3. 02:50
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Megmutatod neki a puncidat.
2010. jan. 3. 10:38
 4/5 anonim válasza:
52%

Van az indirekt meg a direkt módszer is. Nőknél szerintem inkább az előző ajánlott, mivel ennél álcázod a valódi célod (tehát ha odamész is nem azt mondod, h: nagyon helyes vagy stb.)

Indirektre sok példa van, bemásolok neked egy cikket, ami amúgy férfiaknak íródott, de hasznos lehet:

"Itt sokféle mód van.

Nézd meg az indirekt nyitásokat. Véleménykérő...stb.

"Szia! Szerinted mi a jobb, ha nappal, vagy este tartjuk meg a szentestét?" most hirtelen nem jut eszembe jobb...

"Szia! Ha egy srác megtartja a régi barátnőjét barátnak, arra féltékenynek kell lenni?"

Ekkor tudnod kell folytatnod a sztorit.

Van még egy nem annyira kitárgyalt indirekt nyitás, ez

a szituációs nyitás. Lényege:

1. Spontán, ami eszedbe jut

2. Barátságos, nyílt legyen

3. könnyednek, pozitívnak tartsd meg. Légy laza!

A fontos típusok, pontok, és példák:

1. Horgok. „Miért ilyen barátságosak a Belvárosi lányok?” „A Nők miért vágynak valakit annyira birtokolni másokat?”

2. Humoros. Ki hívta ide a plázába a fizikusok klubját? (Ha egy csoport gyökér van a közelben.)

3. Vádló: „Viselsz zoknit?” (Ha a nő egy fehér, ugyanolyan cipőt visel.) „Azok ott karkötők?” (Ha egy nagy karikás fülbevalót visel)

4. Vitatkozó: "Gáspár Győzőnek börtönbe kellene mennie?" "Ti hisztek a lélektanban?"

Ezek a jók, ezek érzelmeket is kiváltanak....

Rossz Kérdések:

1. Turista Keret: Tudtok valamerre egy jó szórakozóhelyet? Mennyi az idő?

2. Rapport (összhang) kereső: Mi a neved? Honnan jöttél?

3. Alázatos: Vehetek neked egy italt? Te egy modell vagy?

INDIREKT NYITÁSNÁL, HACSAK LEHET A TESTBESZÉDED IS INDIREKT LEGYEN!

NE LEGYEN ALÁZATOS, NEEDY! (mondjuk needy dirketnél sem)

Csak a fejed forduljon őfelé, lábad és a hasad tőle legalább 30 fokban elfele.

Ahogy nyit a testbeszéde feléd (feje, lába, teste), úgy jutalmazd meg te is a testbeszédeddel! "

Forrás: [link]

2010. jan. 3. 15:14
 5/5 anonim válasza:
Ez egyszerű: szemezz a delikvenssel, és ha érdeklődik, úgyis odamegy hozzád. Srác létemre én az odamenést nem javaslom, mert én pl. jobban szeretem, ha nekem kell ezt a lépést megtennem. :)
2010. ápr. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!