Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on éves korosztályból léteznek olyan egyedek, akik esetleg szintúgy munkavállalók, és nem pont vmelyik diszkóban ájulnak be hétvégente?
Bocsi, de engem se tart el senki, egyedul elek es napi 10 orat dolgozom konyhan, ami azert nem egy lablogatas, de megis szakitok idot arra amit szeretek. Legfeljebb nem alszom csak 4 orat. Nem a tv-t bamulom, amikor hazamegyek meg ilyesmik.
A nincs lehetetlen, csak tehetetlen nagyon is igaz mondas.
én reggel 8ra megyek be minden nap a melóhelyre és este 8-9 körül jövök el de volt már olyan hogy fél 10ig bent voltam...
a melóhelyemre oda is meg vissza is 1 óra az út BKVval... ergo 7kor el kell indulnom és jó ha este 10-11re haza érek... szerinted ezután mennyi kedvem van még ide oda elmenni? és így hogy szakítsak időt másra mikor minden egyes alkalommal ha lélep a szerződésben foglalt időpontnál, akkor az állásommal játszom... míg nincs másik hely ahol dolgozhatok addig inkább tűrök... és mielőtt még megkérdezed, keresek is más munkát folyamatosan... de gondolom mindenki volt már állás kereső és tudja hogy nem olyan egyszerű az...
off:
"egyedek"
hogy klasszikust idézzek: 21:26 után
ON:
Könyvtár.. Jön a vizsgaidőszak, egyre többen ülnek be "tanulni".. persze csak sasolnak, tekergetik a nyakukat...
Én is 3 műszakban dolgozom, 200km-re az otthonomtól. Novemberben pl kétszer is maradtam hétvégi túlórán így a hónapban kétszer voltam otthon. Nekem a kikapcsolódás és a relax ha otthon a barátnőmmel lehetek. Hét közben meg alszom, filmet nézek stb...
Soha nem voltam bulizós, diszkós, a zenei stílusom is teljesen így nem hiányzik. Meg egyébként sem vágyom másra hétvégén mint a pihenésre.
20F
1.válaszoló mi az a mota?Milyen extrém sportot űzöl?Érdekelni érdekelne engem is egy pár,csak hát kevés időm van,de persze ettől még lehet össze lehet majd hozni pár alkalmat.
4. Ha szerinted ez hülye kérdés volt,nézz körül jobban,vannak itt igazi hülye kérdések,szerintem is értelmezd először a kérdést aztán írj:)
6.válaszoló: és ha nem ismerkedsz,akkor jó így neked tök magányosan,mindig csak a gép előtt pihizni?
7. Neked azért jobb a helyzet,mert ott vannak a haverok.Na de ha fogytán vagyok belőlük?Szóval csak kéne vmi ismerkedési tipp is:)
8. válaszoló: téged apád tart el mi?
9.másik történet,de pont az érdekelne:)
13. és neked jó ez így?
14. köszönöm a tippet:)
Mota a Cannabis Sativa (de azt hittem az Ozora fesztiválról le fogod vágni), de azért ne ítélj el, nem vagyok junkie.
képek az Ozoráról (Magyarországon van egyébként):
Tessék, itt egy szexi Ozoragirl is, lehet ismerkedni:
Az extrésport terén pedig sokmindent csinálok. Leggyakrabban MTB downhill (bicózás), Rally (van versenyautóm), nyáron AFF vizsgára készülök (ejtőernyőzés és bázisugrás). Ezek űzése közben megszűnik minden problémám (persze csak átmenetileg).
"Csak repesztek, csak hajtok
a külvilágot minden problémájával kizárják az ajtók.
Magam mögött hagyva mind ezt a zagyvaságot,
szélsebesen hajtva nincs ember akinek megállok..."
Jó kis idézet, mindenkinek ajánlom...
Ja igen, mindezt nem a szüleim tolták alám, én dolgoztam meg mindenért, egy két áramütés által... :) Ugyanis villanyszerelő vagyok.
(23F) első voltam
8. es 11. vagyok. Mint irtam, nem apam tart el, egyedul elek . Es inkabb dolgozom konyhan, kevesebb berert, minthogy csak a melorol szoljon az eletem.
Miert? Mert a halalos agyaom nem szeretnek arra gondolni, hogy mit valaszolnek, ha megkerdeznek- " Hogyan toltotted az eleted?"
"Meloztam es vegetaltam, nem volt idom elni es kihagytam egy csomo mindent, vagyis elpocsekoltam az eletem?"
Koszonom nem, akkor inkabb kevesebb penzt viszek haza, de legalabb van idom magamra is.
A 6-ik válaszoló vagyok.
Nekem eddig megfelelt,az állítólagos barátaim már leléptek,azóta nem is foglalkozom a dologgal.Sokszor csak annyi erőm van,hogy hazajövök és fekszek is le aludni.Hétvégén meg átalszom a délelőttöt,esetleg elmegyek anyukámmal a turkálóba(ennyire futja ugye) aztán leülök gépezni.Nekem ez pihentető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!