Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Miért pont én?
Adnátok egy kis okositást,hogy ne találkozzak olyan fiuval aki szerintem nem érdemli meg?
Szóval,van egy fiu,25 éves,már ismerjük egymást néhány éve és most nem értem mi történt vele,de elkezdett közeledni hozzám,nem baráti alapon.Ezzel nem is lenne gond,mert számomra sem közömbös,de van egy barátnője,akivel hol együtt,hol külön vannak.Már 4-szer utasitottam vissza,megpróbáltam kerülni,de a munkahelyünk is egy helyen van.Nem akarok közbe avatkozni a barátnőjével,meg a fiu is kicsit csajozós.Lehet csak játszik,de ha játszik miért pont velem,amikor már régen ismer és tudja,hogy nem bujok senkinek az ágyába egyik pillanatrol a másikra.Nem szeretnék rosszul járni,mert még az utolsó csalódásomat sem hevertem ki teljesen,de viszont rám férne valamilyen szórakozás.Persze nem pont vele gondoltam.
Szerintetek???
22L.
20:40- igy is fogom memondani:)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!