Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk a szoli 1 fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk a szoli 1 fiúnak milyen?

Figyelt kérdés
valóban b*zis lenne?én nem hinném, maradiság kérdése :)
2009. máj. 15. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a fiJúk is nyugodtan járhatnak:)Nem b*zis egyáltalán.
2009. máj. 15. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
egyáltalán nem az a szoli. amit én annak tartok, az a szemöldökszedés (nem a kiigazitás). de most nem is ez volt a kérdés.
2009. máj. 15. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem b*zis egyáltalán, csak talán picit elterjettebb lányoknál :)
2009. máj. 15. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem csak meleg fiuk járnak szoliba.

H a akarsz menj!

2009. máj. 15. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Az miért b*zis, ha nem egy ősember kinézetét ölti magára egy férfi???

Persze vannak túlzások, de szerintem addig amíg kapcsolaton belül férfi, addig miért kell erre adni "b*zis" Ha jól esik szolizz nyugodtan Pont:)

2009. máj. 15. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
nyugodtan menj, hiszen rengeteg előnye van! Kis színt ad neked nyár előtt, segíti a barnulást, nem fogsz leégni a napon, oldja a stresszt, erősíti az immunrendszert, leszárítja a pattanásokat, jótékony hatással van a szexuális életre, boldogsághormont termel és sorolhartnám tovább..:) szóval nagyon hasznos, menj nyugodtan!
2009. máj. 15. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
egyszerűen férfiatlan és röhejes...igenis bu.zis!
2009. máj. 15. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
gáz
2009. máj. 15. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Manapság már elfogadott. Bár én férfiként nem mennék szoláriumba. Nem azért, mert gáz, hanem mert nem lesz olyan természetes barna színű az ember bőre. Inkább már a napozás. Elnézem a hölgyeket is az utcán, már messziről látszik, hogy ez "szolis maca".:D Egyszerűen látszik, hogy mű dolog...
2009. máj. 16. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, hetero :) és játok szoliba, mert olyan fehér vagyok mint egy hulla.

Egyébként ettől is ugyanúgy barnul az ember... Nincs se műizom, se műbarnaság, tessék már ezeket a butaságokat elfelejteni!

A szoli csak akkor gáz ha túlzásba viszik, de ez a napozással is így van.

2009. máj. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!