Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön nektek ha egy fiúnak szürke a szeme?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 01:56
2/10 anonim válasza:
az kemény kifogyott a tinta vagy mivót ?:D
én televízióból is inkább a szineset preferálom, de van aki a retrot szereti.
5/10 anonim válasza:
Minden lánynak más az ízlése : DD
De szerintem a szürke szem nagyon is jól áll egy fiúnak. Titokzatossá teszi, mint ahogy a zöld szem is. Tele van titkokkal.~ Ritka a szürke szem O:
6/10 A kérdező kommentje:
Jaja, a szemészem mondta, hogy a népesség 2%-nak van szürke szeme, szóval eléggé büszke vagyok rá, meg tetszik is.:)
2011. aug. 24. 02:45
7/10 anonim válasza:
én még nem láttam olyat :OO nem küldenél egy képet lécci csak a szemeidről? :D nekem sötétzöld van, ha akarod küldök én is egy egyik szememről :DD 16f
9/10 anonim válasza:
én még sosem láttam szürke szemű embert, valaki tudna képet linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!