Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul sokan kedvelnek... mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy pasim akivel nagyon joba vagyok...De tul sokan tapadnak ram....es nem kopnak le semmi penzer aztmondjak hogy en vagyok az eletuk xerelme es varnap amig megjon az eszem...Ezt nembirom tovabb a baratom is kezd feltekenykedni...Es ha elhagy?Mit tegyek?2008. márc. 25. 18:08
11/13 anonim válasza:
Szerintem még sokan vannak így.:) Én is így vagyok, de nem foglalkozok az udvarlókkal... majd megunják, és felfogják, hogy van egy normális jól működő kapcsolatom. Nem tudom ezzel miért kell annyit foglalkozni... szard le őket és kész. A barátodnak meg ne stresszeldd ezzel.
12/13 anonim válasza:
Szegényke, mindjárt sajnálni kezdem! Ez legyen a legnagyobb bajod!
13/13 anonim válasza:
tisztelet az elöttem lévőknek:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!