Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha sokan kedvelnek?

Figyelt kérdés

A barátnőm folyamatosan mondja, hisztizik miatta, hogy sok a nőismerősöm, és biztos valamelyikkel kikezdek.

Egy gyárban dolgozom, és ott elég sok nő (köztük sok fiatal) dolgozik. Én általában szimpi vagyok az embereknek, így könnyen összebarátkoztam sokkal. 1-2-nél már voltam is (csupán segíteni valamiben), de a poénkodásnál tovább nem megyünk. Megjegyzem, hogy sok közülük jól is néz ki...:D Most akkor hogy nyugtassam meg végre, hogy nem csalom, csak barátkozok?

2010. febr. 16. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
pl. ne mondd el neki, h jo csajoknak tartod őket. de minek velük baratkozni, ha van baratnod? az én pasim is ilyen, és már szinte ki nem állhatom emiatt. de tod mit? én is elkezdtem " baratkozni ", majd meglatjuk, neki mennyire fog bejonni. :))
2010. febr. 16. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
asd
2010. febr. 16. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj énis bepöccennék!Azért gondolj bele forditott helyzetben?Neked hogy esne?Vagy nem kezdenél el rajta töprengeni?Én csak azt mondom neked hogy olyat soha ne tegyél ami forditott helyzetbe neked is rosszul esne vagy bántana!!!!!!Ha szereted ne veszisd el egy ilyen miatt,a nők nagy része ilyen!;)Érsd meg őket;)Vagy csak próbáld meg!!:)Sok sikert!!!!
2010. febr. 16. 22:45
 4/14 A kérdező kommentje:

Azért barátkozok velük, mert velük dolgozom, és ebből kifolyólag minden nap látom őket, beszélgetek velük. Így szépen kialakul. Eszem ágában sincs elmondani, hogy jó nőknek tarom őket...

A második válaszolónak köszönöm a felettébb értelmes, szinte már költői magasságokba szárnyaló mini esszéjét, amit írt...:D

2010. febr. 16. 22:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én barátnőm is ennyire féltékeny, pedig nekem még csak nincs is sok nő ismerősöm.. van ilyen.
2010. febr. 16. 22:50
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
undoritoak az olyan pasik, mint te. nem jo dolog több vasat tartani a tűzben, mert előbb - utobb, minden ki fog derulni. ennek az egésznek ugyis az lesz a vége, h összefekszetek az egyikkel, aztan meg azt mondod majd, h elmélyult a " baratsag "??
2010. febr. 16. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
22:45-től!Mennyire igazad van,csak valahogy szebben próbáltam magam kifejezni!:)De ez totál így van!!!!!!!
2010. febr. 16. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám ne csak azért legyen hűséges valaki, mert nincs más nő a közelében.
2010. febr. 17. 00:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem baj!

Csak az a baj , hogy minden ember féltékeny! tudja ,hogy nem kell félnie , de akkor is nagyon féltékeny mert annyira szeret ,hogy csak magának akar, örülj neki éreztesd vele ,hogy csak ö az egyetlen nö számodra

2010. febr. 17. 00:24
 10/14 A kérdező kommentje:

tegnap 22:56

Már bocsánat, de miért is feküdnék én le valamelyikkel is??? Foglalt vagyok, az is maradok. Nem tudom, hogy ezzel én miért tartok több vasat a tűzben, és miért vagyok undorító... Nem kezdek ki velük, dehát egymás mellett dolgozunk könyörgöm!!! Ne beszélgessek senkivel? Legyek bezárkózott, antiszociális?

2010. febr. 17. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!