Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha sokan kedvelnek?

Figyelt kérdés

A barátnőm folyamatosan mondja, hisztizik miatta, hogy sok a nőismerősöm, és biztos valamelyikkel kikezdek.

Egy gyárban dolgozom, és ott elég sok nő (köztük sok fiatal) dolgozik. Én általában szimpi vagyok az embereknek, így könnyen összebarátkoztam sokkal. 1-2-nél már voltam is (csupán segíteni valamiben), de a poénkodásnál tovább nem megyünk. Megjegyzem, hogy sok közülük jól is néz ki...:D Most akkor hogy nyugtassam meg végre, hogy nem csalom, csak barátkozok?

2010. febr. 16. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egyszer a barátnődet is bevonni a társaságba.
2010. febr. 18. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
tod, én szivesebben lennék antiszociális pasival, mint 1 olyannal, aki mindenkivel flörtöl. ne is mondd, h nem azt csinalod. miért pont neked kell nekik segiteni? nincs más pasiismerősük? te gondolom, azt mondod, h " rendi " vagy, és azért, amott meg ugy futsz, meg pitizel majd szépen, mint 1 pincsi. na, ezért vagy undorito.
2010. febr. 19. 00:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Te nem vagy normális! Azért én segítek nekik, mert kevés a számítógéppel kapcsolatos ismeretük, és nem tudnak behatóbban foglalkozni vele! Mikor össze kell rakni, valamilyen hardvert le kell cserélni, rendszert kell javítani, telepíteni, stb... Az nem mindenkinek egyszerű ám! Nem tudták feltenni az msn-t, mert mindig hiba lépett fel telepítés közben, nehogy már az miatt vigyék szervízbe, meg ilyenek. Meg hát hozzáteszem, ez egy gyár, mint említettem, ide nem multimilliomosok járnak dolgozni... Már felhúzom itt magam a hülyeséged miatt!!!
2010. febr. 19. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Az nem flört, hogy az ember szóbaáll egy ellenkező neművel.
2010. febr. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!