Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért ennyire válogatós?
Miért megvan tiltva, hogy az ember megtalálja a szerelemet?
Azt hiszed a csajok meglátnak egy jóképű pasit és akkor nekünk ennyi volt?
Én 20 évesen éreztem a szerelem édes ízét. Addig vártam a lovagomra.
Szerintem jól teszik, hogy válogatnak, ha meg lefeküdnek mindenkivel, akkor meg az lenne a baj. Persze te ezt szeretnéd, mert akkor te is bejutnál a bugyijukba.
Igazuk van a lányoknak, miért álljanak le mindenféle lúzerrel, amikor nem szerelmesek bele, várjanak csak az igazira, akivel tényleg éreznek valamit.
Azért mert fullos valaki, még nem kell mindenkivel lefeküdnie. Ha megteheti, válogasson.
23/F
"Sok nő miért ennyire válogatós?"
1.mert megtehetik
2.miért állnának le olyannak,akihez nem is vonzódik.A férfiak is válogatnak,csak ők nekik,ha nem jön össze,akkor a lúzerségre meg más baromságra fogják.Elég csak megnézni itteni kérdéseket.
Előző vagyok, és szerintem sok nő ugyanezt gondolja a férfiakról, mint te (és sokan mások is) a nőkről, kérdező...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!