Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok nő miért ennyire válogatós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért ennyire válogatós?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nincs gondom a csajozással, de ismerek olyan 18-20 éves fullos csajokat, akik mindig kirittyentik magukat, de egyszerűen nem volt még pasijuk sem és szűzek, mert annyira válogatósak.
2011. dec. 6. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
mert ők valójában reptoid ügynökök
2011. dec. 6. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Talán mert játsszák az elérhetetlent, vagy várják a királyfit, fehér lovon. Ezekre tudok képzelni most hirtelen, de elég gyerekes viselkedés szerintem.
2011. dec. 6. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Miért megvan tiltva, hogy az ember megtalálja a szerelemet?

Azt hiszed a csajok meglátnak egy jóképű pasit és akkor nekünk ennyi volt?

Én 20 évesen éreztem a szerelem édes ízét. Addig vártam a lovagomra.

2011. dec. 6. 11:56
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jól teszik, hogy válogatnak, ha meg lefeküdnek mindenkivel, akkor meg az lenne a baj. Persze te ezt szeretnéd, mert akkor te is bejutnál a bugyijukba.

Igazuk van a lányoknak, miért álljanak le mindenféle lúzerrel, amikor nem szerelmesek bele, várjanak csak az igazira, akivel tényleg éreznek valamit.

Azért mert fullos valaki, még nem kell mindenkivel lefeküdnie. Ha megteheti, válogasson.

23/F

2011. dec. 6. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

"Sok nő miért ennyire válogatós?"

1.mert megtehetik

2.miért állnának le olyannak,akihez nem is vonzódik.A férfiak is válogatnak,csak ők nekik,ha nem jön össze,akkor a lúzerségre meg más baromságra fogják.Elég csak megnézni itteni kérdéseket.

2011. dec. 6. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
Mert minden lány csak olyan sráccal jön össze, aki legalább egy kategóriával felette van. A fullos, külsőre tökéletes csajoknak pedig csak fullos és egyben gazdag pasi kell.
2011. dec. 6. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
Hát igen,sok ilyen nő a pénzes,fullos pasikra megy rá.De,mint a nőzés ill a bnő sem feltétlenül szükséges az életben maradáshoz.Ez olyan,mint a gazdagság,ha összejön akkor jó,ha nem akkor ez van.Ugyanúgy megeszed a rosszabb minőségű kaját és nem halsz éhen,hát akkor abba se haljál bele,hogy nem jösz össze a világ legjobb csajával.
2011. dec. 6. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem válogatósak csak igényesek. Én sem mennék el egy pasival csak azért, hogy ne legyek egyedül.
2011. dec. 6. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán mert, azt várják hogy egy srác menjen oda hozzájuk és ne fordítva.....
2011. dec. 6. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, és szerintem sok nő ugyanezt gondolja a férfiakról, mint te (és sokan mások is) a nőkről, kérdező...

22/F

2011. dec. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!