Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtalálom az igazit, vagy tényleg túl válogatós vagyok?
Ha megtalálod az igaz pasit akkor szerintem örülnie is kéne hogy veled van mert amilyenek a lányok...annyit válogatnak hogy gazdag legyen,sportos,izmos,okos...
De egyet nem szabad elfelejteni: "Senki sem Tökéletes"
Szia!
Ez az egész pont olyan mintha én írtam volna!
Annyi különbséggel, hogy én már 19(L)vagyok..
Ettől függetlenül én hiszek abban, hogy megtalálom az igazit, és hidd el, te is megtalálod majd azt akire vágysz! Sok sikert :)
szívemből szóltál..
nálam az a helyzet..mindig barátságból indult volna ..ami elvileg nem lenne baj,mivel legalább őszinte lett volna,
játékok nélkül..de sokszor úgy érzem a fene jó beszélgetésekkel,a harmóniával..kiütöm a feszültséget..
hülyén hangzik..és akivel összebarátkozok..ragaszkodik ugyan..és mikor én eltűnök..akkor kapom hogy hova tűntem,és hiányoztam...ez már kezd elég unalmas lenni.
Én pedig nem tudok változtatni magamon,sokszor éreztem úgy velem van a baj,szóval összetett dolgok ezek,mért nem talál magának pasit az ember lánya..
Amúgy a statisztikák alapján..(föciből érettségizek :D )
1 pasira 5 nő jut a nemek aránya szerint... elfogytak a fiúk :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!