Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy válogatós?
Fiúk-lányok, ez itt a nagy kérdés. A veletek kb azonos életkorú (fiúknak) lányok / (lányoknak) fiúk hány százaléka jön be nektek?
Kérek mellé egy életkort és nemet is. Köszi!
Kezdem én.
2-3%
21/F
Ez jó kérdés:D
Nekem kb. 30-40%-uk jön be, mindenkiben meglátom a szépet és ez megtetszik bennük.
20f
Iszonyat válogatós vagyok eddig akárhány fiú kezdeményezett egyik sem jött be, én is bepróbálkoztam 2 srácnál, egész életemben csak ők tetszettek, hozzáteszem így 1,5 év után az első már abszolút nem jön be, és nem is jó pasi(mások szerint sem, nem csak a teste de arcra sem helyes) nem tudom mi tetszett rajta. Persze tetszenek pasik, de ez nem azt jelenti, hogy járnék is velük.
Ha százalék kell 1-2%, de itt nem csak a külső a fontos, aki most tetszik ő pl. egy viszonylag alacsony pasi kb 170cm ami nálam fura.
20/L
Nem tudom behatárolni, hogy hány százalék lehet. De nagyon kevés. Nekem nem jönnek be a "nagymenők", akik minden este berúgnak, drogoznak, és még ki tudja mit csinálnak...:S
Manapság nagyon kevés a "normális" fiú. De a lány is. (nem mintha lányt keresnék...:$)
17/L
kb. 30-40%
de nekem sem az ivós, drogos fajta...
16/L
a kb velem egykorúaknak a
8%-a.
27/f
csak testileg 50%
stílusra 10%
intellektuálisan/belsőre 20%
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!