Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a buszból láttam egy álomnőt a buszmegállóban. Mire egymásra mosolyogtunk, a busz elindult. Mennyi az esélye annak, hogy holnap ugyanott megtalálom? Ha ott lesz, leszállok és beszélek vele. Mit mondhatnék?
Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 18:19
1/12 anonim válasza:
Szia!
Esély van rá. Hogy mennyi? 50% vagy ott lesz vagy nem :)
Amúgy meg sztem aranyos dolog lenne, ha esetleg nem találkozol vele, hogy hagyj neki üzenetet a buszmegben.
pl. keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor volt itt és így meg így néz ki... - vagy vlmi hasonló :)
Sok sikert! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ha üzenetet hagynék tuti lesz pár vicces kedvű aki "válaszol", vagy email-címemre irkál marhaságokat(ha megadom). Ez a megálló egy eléggé forgalmas helyen van.... :)
2008. jún. 12. 18:28
3/12 anonim válasza:
kérdezd meg ismerőseidet hogy nem ismerik-e a lányt, vagy nem találkoztak-e már vele a buszmegállóban.
4/12 A kérdező kommentje:
Egy 150ezres nagyvárosban nem biztos, hogy ismerik a lányt, bocs ezt elfelejtettem mondani. (A másik gáz az, hogy az nem csak helyi járati, hanem helyközi buszmegálló is.)
2008. jún. 12. 18:34
5/12 anonim válasza:
Azt hittem mar Pesten a Blahan volt a 7es megallojaban. Ott siman felberelhetnel egy csovest hogy figyelje az mosolygos alomnoket, mert nincs sok.
6/12 anonim válasza:
szerintem nincs esélyed.Hiszen ha meg is látnád újra, már azon aggódsz, hogy mit mondhatnál neki.Nem mondanál neki semmit, leszállnál, toporognál,hazamennél , önkielégítenél és rájönnél, hogy lúzer vagy.
7/12 anonim válasza:
Egy próbát megér nem? Ha akkora mákod lesz, hogy még egyszer ugyanott ugyanakkor ott lesz, szállj le szólítsd meg!
" amióta tegnap megláttalak, nem tudlak kiverni a fejemből"-vagy valami hasonló, de ha kölcsönös a szimpátia, csak tudtok vmiről beszélni.
Ha nincs ott felejtsd el, legközelebb gyorsabb legyél!
Csak ne éld bele nagyon magad, mert hasonló helyzetben én azóta se láttam egy lányt.Meg is bántam ezerszer, h azonnal nem szólítottam meg.
8/12 anonim válasza:
Szia, én is voltam ilyen helyzetben csak a fiú nem mert odajönni hozzám:SÉn meg azt hittem h akkor nem érdeklem, de mindig lesett a buszon.Szentem ha látod menj oda hozzá.Sok sikert.
9/12 anonim válasza:
Hát ha mob, biztos ott fog respawnolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!