Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan, h ti szedtétek fel a pasit? Hogyan?
Légyszi írjátok le nekem :) mindenki kap pontot:)
Nekem tippek kellenek :)
köszi mindenkinek :)
Az túlzás, hogy én szedtem fel, de magamhoz képest elég nagy részem volt a dologban :)
Egy menhelyen ismerkedtünk meg, egyből megtetszettünk egymásnak, és mivel én új voltam, megkérdezték, hogy egy feladatot kivel szeretnék végezni. Ő csak félénken pislogott rám, én meg nagy nehezen kinyögtem, hogy lenne-e kedve hozzá, és persze hősnek éreztem magam közben :D Aztán nap végén direkt lassan indultam az ajtó fele, hogy utolérhessen, ha szeretne, és persze utolért, akkor kedvesen rámosolyogtam, hogy lássa, nem terhes számomra a jelenléte. Elkísért a Keletiig, és azalatt sikerült belecsempésznem egész kreatívan a beszélgetésbe, hogy nincs barátom, utána már egész egyszerűen mentek a dolgok. Ennyi :D
23/N
Én 14 voltam. Akkor kezdtem észrevenni, hogy pasik is vannak a földön :D
Így utólag leírva már csak nevetek rajta és nem csinálnám meg többet :)
Szóval strandon voltam a barátnőmmel és fogadtunk, hogy be merem-e hívni az egyik srácot a medencébe fürdeni. Tök ártatlannak indult az egész. Persze, hogy be mertem hívni. Fogadásból? Naná :)
Behívtam, beszélgettünk, stb stb. A vége az lett, hogy hazakísért. Ő akkor volt 18 éves. Elkérte a számomat (akkor még csak vezetékes telefonunk volt), de nem hívott. Nem bírtam ki, felhívtam. Mint kiderült, elveszítette a számomat és mivel a telefonszámunk titkos volt, így nem tudott volna utolérni. Örült nagyon. Én is.
Természetesen randiztunk, stb. Aztán végül talán 2 hétig voltunk együtt... Egy 18 éves srác azért mást is akar, mint egy 14 éves lány.. Gondolom érted mire gondolok :) Úgyhogy jobbnak láttam, ha még egy darabig "kislány" maradok :)
De jók ezek a válaszok, úgy utálom magam hogy én nem vagyok ilyen leleményes meg bátor...
Én életemben egyszer próbálkoztam be valakinél, és egy jó nagy koppanás lett belőle, azóta sem csináltam ilyesmit.
Nem kell nagy dologra gondolni, de ma egy büfében összefutottam egy helyes pasival, mondott is nekem valamit mosolyogva: kb olyat hogy milyen ócska a választék, és én ilyenkor egyszerűen lefagyok, nem tudok mit mondani, csak mosolyogtam rá, és ennyi :D Így utólag bánom, mert jó, nem gondoltam hogy ő lett volna életem szerelme, de valamit igazán mondhattam volna. Főleg hogy jó ha évente 1 jó pasi hozzám szól, de talán pont ezért jövök zavarba. Meg úgy ilyen helyzetben mintha üres lenne az agyam, nem gondolkozom. Na mindegy, bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!