Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mikor kezdett el a nunitok szőrösödni (hány évesen)? Ha szőrtelenítitek mikor szedtétek le először?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 14:44
1/14 anonim válasza:
nuni :SD:D:D:D:DASDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2/14 anonim válasza:
Még óvodában is különb volt ez a kifejezés.
3/14 anonim válasza:
Nekem olyan 11-12 évesen.A bugyi vonalát úgy 14 évesen strandramenet előtt szedtem le először.Tisztességes szőrtelenítést 17 évesen az első nemi kapcsolatom előtt végeztem.
4/14 anonim válasza:
Én szíííívesen szemmel kíísérném egy kislány nunijánk szőrösödését 11 éves kortól 15ig
pussay
Dug-o-Bert bácsi!!
45/F
5/14 anonim válasza:
10:)
13évesen szőrtelenítettem szex előtt:)
6/14 anonim válasza:
azt már nemtudom mikor kezdet el elöször szörösödni, de elöször csak 1-2 szörszál jelent meg ami zavart szal azonal eltávolitotam onan =D szoval már a legelejétöl borotváltam
16L
7/14 anonim válasza:
10-11 évesen szőrösödött, 13 voltam asszem, mikor először lenyírtam.
15/L
8/14 anonim válasza:
21:16
megmutatod, hogy most mennyire vagy alapos?
Gedeon
38/F
9/14 anonim válasza:
21:18
inkább nem :D viszont van egy csodaszép acélbetét a bakancsomban, azt megmutatom :P
10/14 anonim válasza:
jó, azzal masszírozd hamvas heréim...
amúgy metálkedvelő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!