Lányok szedett közületek valaki PANANGIN tablettát? Mennyit szedtetek belőle?
Igaza van az elöttem szólónak,nagyon gyenge hatású gyógyszer.Kérj esetleg másik hatékonyabb szabályozót a dokitól mintsem emeld magadtól az adagját.
Én vetélés gyanús voltam 12 hetes terhesen,a kórházban ezt kaptam a görcsökre,de ahogy a hazamentem,a terhesgondozóban felvilágosítottak,hogy semmit nem ér,és írtak fel mást.
31 hetes km.
Tehát neked akkor nem csak a szíveddel van gond,hanem a méhszájaddal is.
A méhszáj nyílásra mit mondd a doki?Mert nagyon korai,hogy nyíljon...CG mennyi?2000?2111?
Nem mondta a doki,hogy esetleg összevarrnak?
Még nagyon kicsi ez a terhesség és ahogy nő a magzat úgy fogja lefelé nyomni a méhszájat.Még csak 19 hetes vagy,és a magzat 28 héttől életképes úgy rendesen tehát neked még ki kell húznod legalább 2,5 hónapig...
31 hetes km.
Ez az érték tökéletes,nem is vagy nyitva!Vagyis nem annyira,hogy ebből baj lenne.Ráadásul nem első baba,szóval ne aggódj.Nyugi én is sztk-s dokihoz járok,én meg vagyok vele elégedve.Én is nyílok,már az indított szülésen is gondolkodtak(az okosok)Remélem nem lesz rá szükség és kihúzom a terminusig szept.25-ig.Nekem negyedik baba szóval én is természetesnek veszem,hogy valamennyire nyílik a méhszáj és rövidül a méhnyak.
Próbálj meg akkor a Panangin mellé szedni más magnéziumot,mondjuk magnesii citrici vagy magne b6.
31 hetes km.
Édes vagy köszönöm! :))
Neked meg kitartást és úgyszintén boldog babavárást.Pihenj sokat!
31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!