Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút ebből? (26f)
sajnos én is ilyen félénk, gátlásos, önbizalomhiányos fiú vagyok és még sosem volt barátnőm
nem tudom hogyna lehetne ebből kilépni, mert hiába próbálkoztam egy-két doboz sör birtokában odamentem lányokhoz, de még úgy sem kellettem nekik :(
hiába a külső számít nekik, főleg azt nézik, hogy magas vagy-e, aki alacsony annak esélye sincs, én már csak tudom
22/F
Nincs véletlenül egy rakat lány barátod? Csak azért, hogy akkor hátha oldottabb lennél, ha megszoknád a lányok társaságát, és látnád, hogy nem kell kevésnek érezni magad hozzájuk. Persze nem olyan egyszerű, tudom. Komplexus, meg önbizalomhiány és társai... ismerős...
Én hiszem, hogy tudsz változtatni. :)
"hiába a külső számít nekik, főleg azt nézik, hogy magas vagy-e, aki alacsony annak esélye sincs, én már csak tudom"
Nem tudom... ismerek egy srácot, sokkal alacsonyabb nálam, meg úgy általában sem egy szép látvány, mégis akkora dumája van, hogy szinte minden nőt levesz a lábáról. Szerintem a magabiztosság fontosabb, fejben dől el az egész.
"Nincs véletlenül egy rakat lány barátod?"
Abszolút nincsenek lányok se ismerőseim/barátaim között, se a tágabb környezetemben :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!