Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebből kiút a párom számára?
Sziasztok, a barátom 24 éves, 5 hónapja vagyunk együtt.Alapvetően különböző az alaptermészetünk( ő bulizós,én otthonülős ), de a dolgok csak most kezdtek elfajulni. Úgy látom, hogy mindennél fontosabbak számára a havrokkal( szerinte barátokkal) történő tivornyázások, hetente többször, merev részegségig, fűvel megspékelve.
Úgy látom, hogy ő csak így érzi igazán jól magát:S
Szerintem nála már felmerül az alkohol(?) függőség is de persze ő szerinte errről szó sincs. Először én is a haverjait szidtam, de be kellett látnom, hogy ő ugyanúgy keresi ezeket a lehetőségeket,Amúgy jószívű, őszinte ember,meg szeret is engem, de ez így nekem nagyon rossz. Mi lehetne a megoldás? Szakítás vagy ultimátum? Köszönöm!
Ajjajj... Ez nem jó jel. Félek, hogy hosszú távon rossz sül ki belőle. Itt neked kellene keménynek lenned.
Tartom a véleményemet, hogy ultimátum, de nagyon félek, hogy azt kell mondanod a végén, hogy ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!